keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kokki kolmonen!

Päikkärien jälkeen oli vähän räjähtäny olo. Olin nukkunut hienosti suklaakarkin päällä ja se aiheutti vähän kaikenlaisia tuntemuksia. Kivasti kuitenkin virkosin kun kattelin Katsomosta kiinnostukseni herättäneen Hansin matkassa, jossa tällä kertaa kokki oli New Yorkissa. Lähtötilanne vailla vertaa, mutta ohjelma kyllä miellytti mua suuresti. Aika flirtti mies. Hansia voi katsella telkasta tai: täältä!

Olin perin tuohtunut (kateellinen) jakson houkuttelevuudesta, mutta ilokseni Sanni juuri väsäili herkkua. Sain sitten lohtumaistiaista, on ne vaan hyviä! Rasva ja siirappi on ystäviä, mikä on kyllä hyvä homma koska tää tuoksu todennäkösesti syövyttää hampaita jossain kolmoskerroksen paikkeilla asti.








jos vallan innostuit niin netti on varmana pullollaan hyviä kauralastu-reseptejä
veikkaan että nää on tehty soveltaen seuraavaa:

2,5 dl sokruu
2 dl kaurahiutaleita
2 dl vehnäjauhoo
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniliinisokruu
0,5 dl maitoo tai vettä
0,5 dl siirappii 
(ei todella haittaa jos menee enemmän..)
150 g voita
1 muna
rusinoitaki voi pistää tai mistä tykkää

Kuivat setit ensin ja sitten märät?! Tollasia pikkukasoja pellille ja viis minsaa 175C.
On nimittäin hyvää. Tää on siitä kiva ruokalaji, että ekan pellin jälkeen voi vielä vähä lisäillä jotain ainesta jos tuntuu että maku ei oo vielä ihan kohdallaan. Ite tykkään vaikka teen kanssa, vähän tasottaa sitä makeutta.



Vika kuva on lavastettu! Käskin pysyä paikallaan, että mun pokkari pysyy toiminnassa mukana! :D


Sanni lähti Klubille katteleen Yonaa, ite voisin vaikka ottaa rennosti loppuillan. Mun tarvis huomenna muistaa ostaa lippu lauantaiks sinne. Koulutehtävät painostaa takaraivossa, ehkä mä ryhdistäydyn myös niiden suhteen huomenna ja alan paahtamaan niitä ihan tosissani. Nyt sitä toimintaa!

6 kommenttia:

  1. Apuva, tämän innoittamana katson nyt tuota Hansia ja grrrrrrr mikä viha-rakkaussuhde tuohon herraan! :D Ja kauheat New Yorkiin matkustushimot eivät kyllä nyt helpottaneet, antakaa Momofukua!

    VastaaPoista
  2. Ja toi Angelika Kallion asunto, why don't you just kill me now!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aina ollu vähän ihastunu Hansiin. Ite katoin lähinnä silmät pyöreenä sitä avointa flirttailua, olin myös vähä kateellinen. Hans saa tulla tännekkin flirttaileen ja kokkaan.
      NYC-himot on aivan kaameet, ei kestä! Ja jep, Angelikan asunto + se mitä ne kävi kattomassa.... antasin melkein mitä tahansa.

      Poista
  3. sulla on hyvä kuvakulmasilmä. muistatko kun joskus puhuin että olis kiva ottaa yhessä kuvia? oon edelleen sitä mieltä. sellane kuvia ihmisistä. ja nyt on syksy, paras aika vuodesta. ens viikolla? tuun tampereelle ku on HTDJ aj Uman synttärit : ))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vain. Hassua. Muistanpa hyvinkin! Mennään ihmeessä. Mulla voi vaan tulla vähän orpo olo, koska aika monta kertaa joutuu toteemaan että with Canon ixus you can't. Mutta valosalla pystyy ihan hyvin, jos vaan ego kestää! Ens viikko passaa hyvin. :)

      Poista
  4. okei : ) ilmoittelen tulostani. katotaan ilmojen puolesta mitä ja minne. Ja no ku mulla on kamera, otetaan sillä! hommasin tänään uuden tommosen laajan linssinki (14mm) niin sillä luulis saavan jotaki. Joo! Jonneki mettään.

    VastaaPoista