tiistai 11. syyskuuta 2012

Eihän tässä ole päätä eikä häntää!

No hei, minä täällä! Elossa ollaan. Kuulkaas niin kerron.


Tämmösissä tamineissa vietin mummun ja papan 55v hääpäivää. Tai tarkemmin ottaen se oli jo aiemmin kesällä, mutta pari viikkoa sitten käytiin lounastamassa. Ruoka oli varsin hyvää, teki mieli ottaa vähän taskuun ja viedä kotiin. Onneksi ei ollu taskuja.

Ostin tänään profeel jotain outoo proteiinirahkarae. Eihän toi edes tarkota mitään. Tai tarkottaa, mutta kuulostaa tosi hassulta, varsinkin maistuu ku en kaupassa lukenu sitä raetta ja luulin että saan rahkaa mutta tässä mä vaan iltapalaksi syön kolmatta kertaa tästä samasta purkista tätä hirvitystä joka on mandariini-appelsiini-rahkaa, johon on sekotettu aimoannos raejuustoo. Onkstää nyt näitä bodarien juttuja, mä kyllä todella otan osaa, jos bodarit joutuu syömään tämmöstä ja sitten ne näyttää siltä että ne räjähtää pian. Mutta oon siitä tyytyväinen, että ostin eilen illalla viimetöikseni muroja. Syön niitä ilolla sitten taas huomenna aamulla. (Tuli nimittäin viimenen niitti murohimoihin, kun kattelin Pulp Fictionia ja siinä se diilerisälli röhnöttää aamutakki päällä, syö muroja ja polttelee varmaan jotain tosi laitonta ainetta.)

Viikko ja yksi päivä ennenkö ostin proteiinirahkaraetta alotin työssäoppimisen Pappilan päiväkodissa. On kyllä ollu huiman kivaa. Se vaan, että ei se ulkona bostailu vaan tuu koskaan oleen mun juttuni, mutta muuten menee päivät vikkelään. Lapset on siitä kivoja, kun niillä ei oo oikein samantyyppisiä noi ennakkoluulot kun meillä isoilla. Niitä vähän arvelluttaa kurkkuviipaleet ja viinirypäleet, mutta ei niitä sitten kiinnosta vaikka ne istuis kakalla huussin ovi levällään samalla, kun kaks eri väristä tyyppiä kaivaa nenää siinä vieressä ja leikkii supermiestä. Se on kaikki ihan ok. Mun mielestä se on siistiä. Tätä hauskuutta jatkuu joulukuun lopulle asti, että siitä varmaan saa aika moni kaveri vielä kuulla enemmän kun jaksaakaan.


Jos kaikki menee suunnitelman mukaan, valmistun toukokuussa. Juhon kanssa jo suunniteltiin juhlamenu:
-kaviaaria ja viiriäistä (+ sen munia)
-peltosirkkua upotettuna armanjakkikastikkeeseen
-palan painikkeeksi venäläistä sampanjaa

niin ja pukupakko!

Luulen, että niistä juhlista tulee näyttävät.

Hyvistä pidoista tuli mieleeni sunnuntai. Oli nimittäin kiva ilma niin me päätettiin lauantai vässyköinnin jälkeen Sannin kanssa ryhdistäytyä ja käytiin sitten kaupungilla tekemässä hankintoja. Pipoa ja sormikasta viileneviin aamuihin ja ehkä vähän jotain ei niin tuikitarpeellistakin. Käytiin lepuuttamassa Aschanissa ja tässäpä teille vähän kuvallista maistiaista sieltä. Kannattaa käydä! Ja ottaa iso kuppi.Aurinkoista viikkoa. Kannattaa ottaa vähä d-vitskuu muuten! Toisille voin suositella myös adrenaliinii.


10 kommenttia:

 1. kauheen kiva merkintä, kiitos! Ootte kauheen nättejä tytöt. Tuli olo että määkin haluun ostaan sormikkaita, vaikka ostinkin jo itsekin yhdet. Sää oot näemmä myös selvittäny instagrammin monta-kuvaa-yhdessä -salaisuuden? Epäilen että se ratkaisu on raha? :---)

  Ihanaa että valmistut pian ja viä ihanampaa että saat hengaa lapsukaisten kanssa. Oon iloinen puolestasi! Ja nauratti että lapset epäilee kurkkuja. Ne on kyllä aika epämääräsiä, että sinällään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. menee ny vähä väärinpäin nää meikän responset sulle, Jenni. mutta hei tässä nää linkit. pistä hipsterlasit silmille ja rupee oman elämäs taiteilijaks.

   http://pixlr.com/o-matic/
   http://pixlr.com/express/

   Poista
 2. kiva, että pidit. siis instagrammin monta-kuvaa-salaisuus on täysin ilmanen eikä edes liity instagrammiin! voin neuvoa asian sulle mieluusti.

  lapset on kyllä aika epeleitä ja vekkuleita. niiltä voi oppia paljon, kun on avoimin mielin. :)

  VastaaPoista
 3. Joo, ois vissiin kannattanu vetää joku ABCDEFG-vitamiinikuuri suoraan suoneen. 2 viikkoa edellisestä kuumeflunssasta ja nyt näyttäis alkavan uudestaan, vieläpä ehkä pienellä angiinan vivahteella. Noi teiän herkut näyttää superhyviltä ja ihan eeppistä että te Saran kaa molemmat valmistutte kohta! Vastahan te alotitte koulut..... Tai sitten Janni-mummon vuodet vierii liian nopeesti :---(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon pistäny kerran b12-vitamiinii lihakseen. se oli kyllä pelottavaa hommaa. toivottavasti sää paranet. mikä sun vastustuskykyy riivaa?!

   herkut oli maittavat, voidaan ottaa se uudeks tavotteeks että käydään tuolla joskus vähä. mieluiten ei darudessa.

   musta tuntuu kans, et vastaha mä menin tonne kouluun. muistan ekan tunninki siellä ja mitä tein. on tullu kyl joka paikassa luuhattuu opiskelun aikana, et kai täs on jotain saanu aikasekski. vuodet ne vaa vierii ja meillä rypyt lisääntyy ja flunssat pahenee.

   Poista
  2. No haluisin kans tietää.. Täytyy vissii alkaa syömään ruokaa lattialta tai hengailee joidenki skidien kanssa tai jotain.. Perkele!

   Ja tavotteeks joo! Jos vaikka kävis ennen sitä darudea seuraavalla kerralla. Ennakkoon.

   No mut se on hyvä kuiteskin, että saa asioita päätökseen, niiku koulun! Sit pääsee vaan etiäpäin. Hyi, tuli melkei snadi sekunnin ikäkriisi tosta "rypyt pahenee" lausahduksesta.

   PS: AINII Banksin Pauli oli vähä julkassu livekeikkoi: gaygat

   Poista
  3. oishan siel esim lontoo ja berliini. tai amsterdam. olis jees jos ois kristallipallo ja vois kattoo ens kevääseen, et miten on rahaa ja esim mahdollisuuksia koulun takia lähtee joskus tiistaina ulkomaille kattoon jotain röytynyttä hipstermiestä :D

   Poista
  4. Niimpä :--( kristallipalloo odotellessa.... eivv röytyny hipstermies ♥

   Poista
 4. tieks ku kans vahingos ostin tota profeel-rahkaraesettii ja siis hyi. ei paljoo kiindee syödä jotain möykkyjä rahkas. maistahan, siskoseni, profeel-juomaa ja varsinkin kaakaoo. näyttää trippimehupurkilta. törkeen hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aika karuu kamaa kyl. aika kova se 15e kilohinta sellasesta elämyksestä. tarvii joskus maistuu, jos satun oleen rahoissani. onks ne laktoosittomii?

   Poista