torstai 13. syyskuuta 2012

Mummo sano lumessa... eteenpäin!

Uni tuntui viime yönä (ja vielä aamullakin) maittavan kiitettävästi. Ja mikäs siinä maiskutellessa, kun näin unta muun muassa sellaisesta, että Alex Turner ja Matt Helders tarjos mulle tulta ja sen jälkeen juoksin pompsahdellen pois paikalta ruusukuvioisessa silkkipusakassa. Tosiaan meinas sitten aamulla tulla vähän kiirus, mutta olinkin vahingossa niin tehokas ettei edes tarvinnut juosta bussiin ja nappasin pari kuvaakin aamun aherruksen lomassa. Aika kuutamolla olin kyllä vielä matkalla, koska meinasin mennä pysäkin ohi täysin lumoutuneena älypuhelimeeni. Töissä meni mukavasti, värittelin kuvia. Jep. Kuulin myös pari loistokasta lentävää lausahdusta lapsilta. Otsikossa toinen niistä.


Päätin vähän äitille suuttuneena lähtee tänään lenkille, koska se jaksaa mäkättää ku en liiku. No siellä sitten puuskutin puolitoistatuntia menemään ja nyt tuntuukin siltä, että uni maittanee taas melko vahvasti tulevana yönä. Tuntuu myös vähän siltä, että jos syön nyt muroja niin tää kaikki liikunnanriemu on ihan plusmiinusnolla. Mut ei kai sitä pitäis niin ajatella. Tää on mulle vähäsen ongelma. Äiti kyllä sano, että ei siitä liikunnasta tarvii tykätä, sen kun kävelee vaan. Ehkä tässä on mun tulevan lenkki-innostukseni (fiktiivinen käsite mun elämässä) ydinajatus. Kävelen vaan.

No mutta niin, kipasin hätäpäissäni arboretumin kautta ja siellä oli kyllä aika nättiä. Sorsat oli vähä holtittomia, meinasin kävellä yhden yksilön päälle, kun kuvasin niin innokkaasti sen lajitovereita. Olin myös aika huvittunut ja tunsin sielujen sympatiaa noiden lättäjalkojen kanssa, kun ne tuli heti norkoileen että nyt tulee salee mättöö, ku menin sillalle jonka vieressä ne polskutti..MUT HAH HAH senkin hyllyväpyllyt. Nyt ollaan joka sorkka sitte kuntokuurilla. Vihakirjeet saa lähettää mammalle.Täydet pisteet sille, että huomenna on perjantai. Aattelin lähtee vähän rillutteleen viikonloppuna, jos vaan ei töihin soitella. Tekis ihan hyvää päästä vähän diskoon nimittäin!

2 kommenttia:

 1. mää niin ymmärrän sua. kuntokuurit ei määrää, mutta on se lenkkeily josksu ihan kivaakin :) mää tsemppaan sua!! itsekin ajattelin tässä vähä koittaa ryhdistäytyä, kahteen päivään en oo syöny mitää kovin epäterveellistä. it's a start.

  jos on diskoo viikonloppuna, saaks ryykää ehkä mukaan? olisin tulossa kaupunkiin huomenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sannilta kuulin, että oot jo matkalla tännepäin että keskustellaan diskosta kotvan päästä. Mää en kyllä tajuu tota urheiluu, ku se o vähä sellasta epämukavaa touhua. Mieluiten kyllä käyn yksin tuskailemassa, kun saa mennä omaan tahtiin ja kuunnella RIHANNAA RAIVOLLA! En oo yhtään niitä likkoja, jotka lähtee lenkille avautuun viikon tapahtumista. Ja ehkä vähän jopa ärsyynnyn siitä, jos joku siinä mun puuskutuksen lomassa tohtii kannustaan mua :D Outoo. Mut ällöö kans.

   Poista