sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Blogihauskaa?!Eilen vietettiin railakasta iltaa Jennin ja Sannin kanssa. Räpsittiin paljon kuvia, tytöt joi viiniä. Itse en ollut ihan yhtä hienostunut. Sanni sai kuulla tarinan Helsingin olympialaisista ja lonkerosta. Olympiajuomaa kuluikin sitten kosolti mitä pitemmälle ilta eteni. Klubilla HTDJ, tanssittiin ja pyörittiin ja juoruttiin, eli kaikkea mitä nyt hyvään baari-iltaan kuuluu!
Kuumeisesti odotan, että Jenni pääsee kotiin ja saan vähän kunnon kuvaa tännekkin. Oli nimittäin pelit ja vehkeet kunnossa. Mun Canoni on siihen verrattuna lähinnä surkee vitsi, vähäniinku joku kaukainen sukulainen jonka kanssa kukaan ei syystä tai toisesta haluu olla tekemisissä... :D

olympiajuoma-fiilistelyt

Lauantaipäivän valjettua heräiltiin Jennin kanssa ja mutusteltiin teeleipää. Jennin lähdettyä muihin hommiin aloin siivoomaan. Niissä merkeissä menikin sitten koko päivä. Vähän oli laiskanolosta touhua, mutta kyllä tässä kämpässä nyt jotain eroa on havaittavissa. Hassua, ettei oo sunnuntai..ihan sellanen fiilis että ois. Huomenna palkkatöitä, jihuu. Olen ihan puhki. Hyvää yötä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti