perjantai 1. kesäkuuta 2012

Vaatekriisi.

Kolmen tunnin päästä istun junassa matkalla Hämeenlinnaan Tuulian valmistujaisjuhliin. Viisi minuuttia sitten tulin suihkusta ja nyt mietin, että mitä hittoa sitä oikein tänään pitäis vaatteinaan. Kesäkuun ensimmäinen, ulkona silti kylmä ja sataa vettä. Matildan kanssa puhuttiin pari päivää sitten siitä, kuinka ärsyttävää on kun sarjoissa mammat vaan noukkii lattialta tai kaapista ekan vaatteen mikä sattuu käteen osumaan, vetäsee sen päälleen ja lähtee ulos näyttäen hyvältä. No ei oo tosielämä sellasta ainakaan täälläpäin!
Aikaa tuhlatakseni ja muka jotain inspiraatioo etsiäkseni selailin vähän ffffoundia ja pinterestiä ja mietin vaan, että onko nääkin muijat raastaneet hiuksia päästään samalla kun ovat tuijottaneet tyhjä/epätoivoinen katse silmissään vaatekaappiinsa....

Puuh. Mitä tehdä, kun oma tyyli on lähinnä rokkipummi/kanarianlintu ja dresscode on 'jotain siistiä, muttei mitään hirveen juhlallista"...nyt on pakko lähtee ratkomaan tätä dilemmaa ihan urakalla!

Hauskaa viikonloppua! (kriiseilkää vähä vähemmä)

4 kommenttia:

 1. Mä ihmettelen kanssa, miten jotkut onnistuu näyttämään hyvältä missä ryysyissä vaan. Mun vaatekaappi koostuu maailman tylsimmistä kappaleista ja joskus teen itelleni listoja, mitä kaikkee kivaa sitten ostan ens kerralla kun raahaudun vaatekauppaan. Se inspis kuitenkin loppuu aika lyhyeen, kun en löydä mistään mitään kivaa 8( datsux.

  VastaaPoista
 2. mullon kaapissa kaikennäköstä, mut jotenki en osaa koskaan aatella niitä ostaessani että hei eihän mulla oo mitään mitä pitäsin tän paidan kanssa :D tai sit on hyvä hame muttei mitää paitaa... ikuisuusongelmat :D

  VastaaPoista
 3. Mä niin painin samojen asioiden kans. Toi pilkkupallomekko kelpais!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Pilkkumekko on erityisesti myös omaan mieleeni, vaikkei pallurat yleensä ookkaan viehättäneet. Sopii hyvin nahkarotsin kanssa!

   Poista