torstai 31. toukokuuta 2012

Shalalala.

Tässä oon lomaa vietellyt ja on ollut ihanaa vaan olla. Auringon laskiessa on ollut sellainen olo, että vois tehdä kolttosia. Kolttosten ja kujeilun sijaan olen siivoskellut ja pohtinut niitä näitä. Yritin vähän kirjottaakkin ruutuvihkoon, muttei siitä mitään tullut. Alkuviikosta katseeni osui valtaisaan pyykkivuoreen (no ei sitä oikeesti voinut olla huomaamatta viimeseen pariin viikkoon) ja aloitin sen valloittamisen. Tänään voin todeta, että se oli mahdollista. Olen seikkaillut kaikenlaisissa makumaissa. Tänään opin uuden kokkauksellisen asian: mokkoon (perunamuusiin) ei kannata laittaa bataattia. Ideana tosi mielenkiintoinen ja tuoreena bataatti oli suorastaan herkullista, mutta lopputulos oli vähänku söis jotain epäonnistunutta ja puolitieden jäänyttä joululaatikkoa. Mokko mokkona siis!

Tänään sain puhelun töistä, että siellä tarvittais koko kesäkuuksi pitkäaikaista sijaista. Tämä tarkoittaa sitä, että saan vähän suunnitella etukäteen mitä teen kesällä ja pitää esimerkiksi vuokranmaksuun liittyvää stressiä normaalia enemmän takavasemmalla. Kun soitin äitille ja kerroin, että töitä tuli niin se oli iloinen mutta kertoi myös olleensa tosi vihainen siitä kuinka riskillä lähdin tähän kesään. No mutta hei, joskus on pakko vähä ottaa riskejä kun elämä on muuten niin tasapaksua. (Myönnän, että tää oli ehkä vähän huono kohta, mutta nyt helpottaa!)


Toivottavasti noi viime viikon aurinkoiset ja lämpivät päivät tekis paluun pian, sillä tää viileys ei oo mun juttu ollenkaan! Tietysti on aina turvallisempaa kreisibailata sisällä kuin ihmistenilmoilla, jos kuviot on yhtä villejä kuin meikällä esim. tänään M.I.A.:n tätä biisiä joratessa.

Viikonloppu tulee olemaan mielekkään täynnä vipinää, sillä huomenna vietetään Tupun vanhempien luona juhlaa valmiin sisustussuunnittelijan kunniaksi ja lauantaina samasta syystä vähän rajummat kestit pitkin Tamperetta.

ps. nyt oon koukussa tumblriin, aika harvakseltaan sitä itse päivittelen mutta selaan intopiukeena muiden edesottamuksia siellä. Jos haluu vaklata mua siellä niin se onnistuu klikkaamalla tätä: strangely comforted

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti