sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Happy Mother's Day!

Onnistunut äitienpäiväviikonloppu takana. Maha pullottaa edelleen kaikkien nautittujen herkkujen ansiosta. Kuvanmuokkausohjelmani on varmaankin sanomassa itseään irti, ainakin sen verran jumissa se tuntuu olevan. Kattelkaas kuvia ku muistin muutaman napata.


Lauantaina otettiin varaslähtö äitienpäivään ja kutsuttiin mummu kakkukahville, kun pappa on kuntoutuksessa. Mummu tuli munakellon kanssa, kun sillä oli makaroonilaatikko uunissa. Ihanan moderni ratkaisumalli.
Mulla oli päällä uusi maksimekko, johon oon kyllä aika lääpällään. Ja kaulaan löytyi taas kerran yksi äitin kaulakoruista. Sillä roikkuu melkein aina kun käyn kotona joku uus jossain naulassa, mutten koskaan nää sen ite niitä käyttävän. Mulle kyllä kelpaa.Äiti jäi kotiin nukkuun ennen yövuoroo ja lähettiin sitten meluamasta Hämeenlinnan mummulaan. Niillä on siellä uus vauvveli, tollanen aika söpö Kerttu-kissa. Se oli saanu vähän naapurin kollilta nokilleen ja otti sitte vaa nöyränä lepoo sohvalla eikä ollu moksiskaan, vaikka kuvasin sitä kolmen sentin päästä. Uskalsin koskeekki siihen, mikä on aika merkittävää, mutta sitten sillä meni hermot ja se yritti raapasta ja hyppäs sellasen nelosvolttikierrehomman pois sohvalta ja pörhenteli karvojaan. Kelas varmaan, ettei enempää pressii yhelle illalle.

No tänään sitten alotettiin iskän kanssa päivä sillä, että herättiin ennen seiskaa tekeen äitille aamupalaa ennenkö se tulee töistä. Äiti oli ilmoittanut haluavansa pekonia, munia ja skumppaa. Mun mielestä todella hauska kombo. Aamun ensimmäinen tunti meni hauskoissa merkeissä, kun oltiin kaikki enemmän tai vähemmän väsähtäneitä. Kahdeksalta todettiin äitin kanssa, että ollaan hiprakassa, joten mentiin koko poppoo nukkumaan.


No enhän mä tietenkään heti malttanut nukkua vaan köllöttelin sängyssä ja kattelin youtubesta kaikennäköstä. Ihastuin muun muassa yhteen tai kahteen akkaan, selailin tumblaria ja fiilailin Arctic Monkeyssin musavideoita.Iltapäivällä sain kuin sainkin itseni ulos, vaikka olikin aika pärskimistä allergioiden takia. Iskä siellä muuraili äitille jotain uusinta kukkapenkkiviritystä ja oli aika ihanaa, kun aurinko paistoi lämpimästi. Olin vähän ympäristöopissa ja meidän pihasta löytyi kelta-, sini- ja valkovuokkoja!
Ruokana oli kalaa. Mua vähän huvittaa, että oon tossa lusikassa. Ja vielä enemmän toi ammattimainen ote kamerasta ja laajentuneet sieraimet. On meinaa tarkkaa hommaa toi ruokakuvaaminen... Ja vaikka yleensä en oikein kalasta välitä, niin otin jopa lisää ja ruoan jälkeen ilmekkin oli näin tyytyväinen:
 Toivottavasti muillakin oli kiva viikonloppu!

3 kommenttia:

  1. Siis, ruokakuvaaminen on haastavaa. Oon kuullu kaikkee legendaa kuinka pitsaan suhkutellaan rasvaa ja kuinka helvetin vaikee on kuvata sitä sellasessa hieman kiehuvassa olomuodossa. ku ei sitä kameraa oikee uuniinkaan voi laitta. kala näyttää kyllä hyvälle, olispa itelleki. Ja muuraavat iskät on ehkä parhaita <3

    VastaaPoista
  2. uuh baby baby get up on this!

    onneks musta ei tuu isona pitsankuvaajaa! syöjä musta kyllä voiskin tulla. muuraavat iskät on kyllä aika jeessejä, paitsi kun ne heittää läppää että voi sitte haudata siihen ku tuli nii sopivan kokonen.... :D

    VastaaPoista