perjantai 18. toukokuuta 2012

Mukasunnuntai.

Eilen vietettiin hitaasti ja takkuillen, mutta lopulta kuitenkin varmasti alkanut ilta vaimojen kesken Tummilla tanssahdellen. Tänään tuntui ihan sunnuntailta, kun heräilin helatorstaiaamuun hieman eilisen maku suussa ja huojuvin askelin suuntasin jääkaapille hakemaan maitoa. Join kylmää kaakaoo sängyssä, kuuntelin rauhallista musiikkia ja löysin tyynystä juuri sopivan kulman. Uskomattoman ihana tunne, kun saakin vaan jäädä sänkyyn lepuuttamaan väsyneitä jäseniään, vaikka kello on jo mitä. Eikä kiire minnekkään.
Kun hieman piristyttiin, tehtiin Sannin ja Tupun kanssa kauppalistaa ja päätettiin suunnata kaupan kautta Lentävänniemeen pistämään T:n uutta kämppää kuntoon. Se kauppa minne oltiin menossa ei tietystikkään ollut auki, joten tortilla-ainesten ostamisen sijaan päädyttiin American Dineriin syömään hampurilaisateriat ja fiilailemaan yleistä tunnelmaa. Hyvää oli, joskin aika hävytön hinta yhdestä ateriasta kun rahatilanne nyt taas kerran itellä on mitä on.
Maittavan ruoan päälle oli aluksi vähän tuskainen ajatus alkaa reippailemaan, mutta vauhtiin päästyäni (päästyämme) alkoi Ikeaa nousta laudoista ja muttereista huonekaluiksi. Hienosti saatiin muutenkin raivattua paikkoja siihen kuntoon, että Tupu pääsee alottamaan sen muuton kivan vaiheen pian! Oltiin hyvä tiimi ja siinä sivussa Suomi voitti USA:n, jihuu!!
Kun oltiin takasin kotona reilu pari tuntia sitten tajusi kuinka ryytyny sitä oikeesti onkaan. Kattelinki sitten herkkuvoileipien ja teen (poltti muuten kuppi sormeni ja näköjään kirjotuspöytään valkosen ringin ihan keskelle!!) kera viimesiä Iholla-jaksoja. Tykkään siitä niin kovasti. Säästin tänpäiväsen vielä huomisaamulle ja tuskin maltan odottaa.

Lisäksi aion huomenna mennä hankkimaan ne pari muutakin asiaa, jotka olisin tänään kaupasta kerännyt koriini. Nimittäin uutta väriä on saatava tukkaan ja myöskin uutta suihkusaippuaa tarvitsen. Ehkä heittäydyn rajuksi ja sujautan koriini myös pyykinpesuainetta ja hammasharjan. Saas nähdä!

Nyt mammimaan, paikkoja kolottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti