sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Hyvää huomenta!

 

Olen vietellyt viikonloppua rauhallisissa merkeissä. Eilen nautin Skinssin s06 loppuun ja puunasin kämppää, pyykkäsin ja tiskasin. Tein myös yllättävän hyvää kookoskermalla höystettyä kana-ananaskastiketta ja riisiä. Laskin myös eteisen kenkäparit. Taisi olla 27.Laiska on laiska: tässä pintaraapasu vapusta.
Vappu lähti siinä mielessä huonosti liikkeelle, että olin aika väsynyt töiden jälkeen ja mun bileasun yläosa lensi partsilta tuulen mukana ja jäi sille tielleen. Myös ihan uusi oranssi lemppariksi äkkiä muodostunut toppi, yhyy. No ei auta. Sinne menivät. No niin sitten se harmitti tosi paljon enkä jaksanut mennä suihkuunkaan niin lähinnä hävettä miten hirveeltä näytin vappuna. Harmaa naama ja paskaset hiukset ja kulahtaneet vaatteet. Noh, sopii tähän mun rocktyyliin eiks vaan? Onneks oli paljon juotavaa ja ihmeellisiä tupakoita. Kuten ylläoleva Panda Pride, jonka askin nähdessäni totesin että jos noita sais Suomesta niin mun luottotiedot menis varmaan kolmessa viikossa. Voiko olla edes noin söpöä röökiaskia oikeesti?The Pyles - Boxcar. Laulu hyvä, soitto huono. c) LauriDouble Happiness. Yes it was.Kaikkien vastoinkäymistän jälkeen kuitenkin päädyimme sankoin joukoin Rumaan, jossa tanssittiin pilkkuun asti. Dapinoksessa nähtiin Vesa Hasun bingoshow ja kotimatkalla pääsin vielä tanssimaan ja heittämään yläfemmoja. Joku hevimies haukkui myös mut ja Outin huoraksi. Hauskaa oli!

Vapunpäivänä tästä näystä sai niin paljon potkua, että lähdettiin Koskenrantaan syömään kiinalaista ja tapaamaan poikia. (Itselle riitti pelkkä Tuulian kiljaisu energiaboostiksi, johon heräsin maittavien viiden tunnin unien jälkeen..:D)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti