sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Virkistävää vaihtelua.

Hermostuin tänään ahtaaseen huoneeseeni ja sen passivoivaan vaikutukseen, joten päätin tehdä asialle jotain. Vaihdoin järjestystä ja voilá - ihan kuin olis eri huoneessa. Ehkä vähän hassulta tää näyttää, mutta tuntuu uskomattoman ihanalta, kun on keskellä huonetta tollanen tyhjä tila. Tyhjää tilaa tarvitsee moneen asiaan: esim. tanssimiseen, vaatekasojen mylläämiseen ja vaikka vaan siksi, että avaruus ei voi olla muuta kuin hyvä asia. Tupun kanssa puhuttiin tänään, että maalataan tässä lähitulevaisuudessa toi kirjotuspöytä valkoiseksi. Toivottavasti saisin vielä sen pinnatuolin kotoa, niin olisin hyvin iloinen.

Eilen vietin iltaa Hannan luona luokkakaverikemuissa. Vallan oli ihanaa taas ilta jatkui Bricksiin, jossa tanssittiin hiki päässä muun muassa Paradision tahtiin. Kahden aikaan sain idean, että on päästävä onnittelemaan Jenniä Klubille, joten kipitettiin Tupun kanssa sitten sinne. Unohdin sen motiivini sinne päästyäni, että meni tavallaan vähän hukkaan... onneksi sieltä löytyi mukaan edes tuollainen Flow-lehti. Kun vielä saisi jostain rahaa Flow-lippuun niin saattais olla ilonpäivä.

Vielä ei ole kehyksiä, mutta oli pakko laittaa nuo uudet julisteet seinälle etten tärvele niitä. Vielä pitää vähän hioa asettelua sun muuta, mutta ainakaan toistaiseksi en voinut vastustaa hieman mautonta vitsiä siitä, että Alexit on molemmin puolin Girlssin Father, Son, Holy Ghost-levyn kansikuvaa. Siinäpä vasta pyhä kolminaisuus. Nuorta, vanhaa ja we're all going straight to hell.2 kommenttia:

  1. jestas, koko huoneen ilme muuttu ja hyvällä tavalla! ja vähänkö tonne sopis se valkoinen pöytä.

    VastaaPoista
  2. nyt on kyllä hyvä :) voi kesän pitää, kun ei vedä nii täysiä ikkunasta! maalia ootellessa. ja intoa.

    VastaaPoista