tiistai 17. huhtikuuta 2012

Höpötystä.

Päivät vilisee silmissä. Ja kevätlukukauden päättävä työharjoittelu siintää alle viikon päässä ja se alkaa jo jännittää. Pään ympärillä on jatkuvasti sellainen pieni vanne, joka kiristyy aina kun postiluukusta kolahtaa lasku eteisen lattialle. Rahat on tiukassa ja kaikkea pitäisi ostaa. Ja sitten on vielä ne asiat, joita haluaisin ostaa. Ahdistavaa! Pitäisi tehdä enemmän töitä, kumpa tulisi enemmän pyyntöjä työpaikalta, sellasia jotka sopisi mun aikatauluun. Mä haluaisin kivan kesän! Sellasen musiikki- ja kaverikesän. Ja ne saadakseni tarvii paiskoja roppa kaupalla hommia! Jospa vain...
En kuitenkaan vaivuta teitä kanssani synkkyyteen vaan kerron jostain muustakin kuin keskimääräisen opiskelevan nuoren aikuisen arkeen liittyvistä huolista:

Perjantai ja lauantai menivät tupareiden merkeissä(, sinne hupenivat viimeiset killinkini). Kivaa oli kumminkin ja sai herkkuruokia ja tanssia jalat kipeiksi. Ja oon myös edelleen aika fiiliksissä Kaliforniassa järjestetyistä Coachella-festareista, jotka streamattiin ja niitähän minä sitten tuijottelin viikonloppuna kaikki hetket kun olin kotona. Sosiaalisuus-Suppa, juu. Sunnuntain ja maanantain välinen yö meni aivan plörinäks, nukahdin ennenkö Wild Beastsin keikka alkoi 00.30 ja sitten heräilin jossain kohdissa ja mietin että ei hitto tää on hyvä biisi ja nukahdin heti taas. Puoli kuuden aikoihin alkanut Justicen keikka olikin sitten täys farssi, kun niiltä hajos kamat ennen setin puoliväliä. Noh, onneks nukuin sentään pommiin että meni mullakin putkeen! :D Hauskinta oli se, että sain luokkakaverilta kehuja mun ASUSTA, jonka olin vetässyt päälleni paniikissa joskus klo7.40 kun pitäis olla jo menossa kohti koulua. (Tästä taas opittiin, että parasta jälkee tulee, kun lakkaa olemasta ämmä ja miettimästä niin hitosti näitä juttuja!) Tykkään kyllä itekkin nahkatakistani enemmän ku mistään muusta vaatteestani, että sinänsä piristävä kehu päivään, joka oli jo puolessa kun huomasin että vaan toisessa silmässä on ripsaria.

Illemmalla kävin Matildalla vähän toimittelemassa asioita ja vaiherikkaiden tapahtumien kärkeä oli se, kun kirjahylly sortui ja mulla tuli pipi käteen! Onneks puhaltaminen auttoi. Ainii!!! Sitte kuulkaas: bustasin Kalevan S-marketista jotain skeittijunnuja pöllimästä koffia! Anteeksi pojat, jos vein teiltä ensikännin jalon kokemuksen. Toivottavasti teidän äitit ja iskät ei vedä teitä turpiin, paitsi ehkä henkisesti vähän saa kurmoottaa ku ei teidän vielä tarvis alkaa kaljamahaa hankkimaan. Todistettavasti sen saa helposti ihan yhdessä kesässä, vaikka sitten kun ootte esim. 35vuotiaita... Tässä oli sitten seikkailua kerrakseen.


Loppukevennyksenä mun on pakko kertoa yks juttu, vaikka tiedän että jos se enää edes on mahdollista niin tää saattaa pistää mut hieman noloon valoon, niin no äsken kattelin Arctic Monkeyssin esiintymistä Conanissa ja kun biisi loppui niin havaihduin siihen että multa valuu kuola suusta ihan valtoimenaan.

Hauskaa viikkoa!

3 kommenttia:

 1. voi suppa senkin bustaaja ja kuolari! :-----D oisin niin halunnut olla paikalla (kummassakin tilanteessa).

  VastaaPoista
 2. ei ois varmaan kylmäks jättänyt. ei mua ainakaan. tuntuu vähän sellaselta suurelta seikkailijalta.

  VastaaPoista
 3. Mäkin haluisin jonku tollasen kivan kesän! Oon snadisti pettymyksissäni, ku en oikee tiiä kenet mä lahjoisin (tai kiristäisin) mun kaa Ilosaareen. Jos en pääse sinne, ni taidan sit vaa kiukutella koko loppukesän..

  Huomaamattomat kuolaushetket rules! :--D haha

  VastaaPoista