maanantai 4. kesäkuuta 2012

The Exploding GirlTänään mussutin Sannalta saamiani Aero-suklaapalluroita, joiden sisällä on kuplia! Samalla katselin Exploding Girl-nimistä leffaa peiton alla verhot visusti kiinni. Vaikka vailla odotuksia aloinkin tuijotteleen niin silti jäin kaipaamaan jotain potkua. Ei ainakaan äksönin ystäville, mutta tollasena hipsterleffana meni kyllä mukavasti. Mun mielestä ainakin nää päärooleissa olleet tyttö ja poika oli kauheen söpöjä.
Jos joku on viime aikoina nähnyt jotain vaikuttavia leffoja niin saa vinkata. Vaikkakin tämä kesälomani lopahtaa lyhyeen, huomenna viimeinen vapaapäivä ja sitten seitsemän päivän putki odottaakin tekijäänsä. Vähäsen kyllä nakertaa koko homma, mutta en mää siitä kyllä enempää viitti valittaa ku pitää olla perin iloinen että saa tehdä töitä ja sitten kun on hommat tehty niin saa tehdä kaikkea mistä niin kovasti tykkää!

Voi mää sitten odotan jo kesäkuun loppua/heinäkuuta: ämyä ja ruissia ja shoppailua ja toivottavasti lokosia aurinkoisia vapaapäiviä, kun voi heittää puistossa pitkäkseen ja vaan nauttia.

2 kommenttia:

 1. Hei! Hyviä leffoja mitä oon viime aikoina nähny on Crazy, Stupid, Love joka oli oikeesti hyvä (romanttinen) komedia. aijai. Ja Ryan Gosling, HUH! Sitte We Have To Talk About Kevin mikä vielä pyörii leffassa. Sairaan hyvä ja hieno. Ei mielialan nostattaja varsinaisesti, mutta herättää ajatuksia ihan paljon.

  Katso ne. Ja minä katselin uudemmassa merkinnässäsi kuvia HTDJ:stä, ai vitsi ku oisin ollu mukana. Mutta nyt en sitte ollu. Harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. katoin eilen/tänään Crazy, Stupid, Loven ja voin kertoo ettei ainakaa vähentyny mun kuumat tunteet Ryania kohtaan... voi jessus soikoon!!

   Tosta Kevin-hommasta oon lukenut, että ei kyllä nostata mielialaa... pitää sitä vielä passailla hetken ku kaipaan nyt sellasia ilomielentuojia raskaaseen työputkeen :)

   Kiitti vinkeistä!

   Poista