perjantai 15. kesäkuuta 2012

Odottavan aika on pitkä.

Mä olen aivan uuvuksissa siihen, että joka päivä vaan raahautuu koti-työpaikka väliä. Eikä se mua muuten, mutta haluisin vähän lakata kynsiä ja pistää tukkaa ja ja kenties jotain kivoja vaatteita. Suurella kärsimättömyydellä odotan tän kuun loppua, että saisin palkan. Empä muista koskaan aiemmin odottaneeni, että kesäkuu loppuu nopeasti. Heinäkuussa nimittäin on vähemmän töitä ja tulee palkka ja ajattelin lähteä Ruissiinkin. Yhtään en tiedä saanko sinne edes ketään mukaani, mutta jos en niin sitten menen soolona (shoppailuseurasta ei ainakaan taida pulaa tulla)! Santigold oli kyllä viimenen pisara. En aio missata.

Vähän juhlaa arjen keskelle tuo pikkuserkun rippijuhlat sunnuntaina. Odotan innolla, mekko henkarilla valmiina roikkuen. Sormuksenikin löysin eilen hupparin taskusta, mikä helpotus.
Harmi vaan, että mun selkä paloi keskiviikon auringonottomaratoonilla pahanpäiväisesti, toivotaan ettei se näytä ihan kaameelta sitten sunnuntaina.

Nyt mää lähen ostaan jotain aamupalaa, kun en taaskaan eilen jaksanu tehdä asian eteen mitään vaikka olikin täysin tietoista ettei tuolla kaapissa mitään oo.

Ainii ja ihan huippua Provinssia kaikille, jotka Törnävän suuntaan nokkansa suuntaavat tänään! :)

Loppukevennyksenä kuva itsestäni Provinssirockissa 2005. :D


2 kommenttia:

  1. hah, samankaltaisissa fiiliksissä...
    ja ei hätää! ollaan jounin kans lähdössä ruissiin kattomaan refusedia! tosin meillä on vaan perjantaille liput ja santigold muistaakseni lurittelee lauantaina. ja sunnuntaina olis snoop dogg, vähänkö nyt keljuttaa :---(

    VastaaPoista
  2. Hei, mutta kivaa! Mää en kyllä siitä Refusedista niin välitä, mutta kivaa saada seuraa ainakin vähän. :)

    VastaaPoista