torstai 28. kesäkuuta 2012

Heads will roll

Eilen illalla käytiin Tupun kanssa Rumassa. Oli hassua olla siellä kaksin - ihan kirjaimellisesti nimittäin. Luulis, että muutama ihminen kävis viikollakin mutta ei. Ei kuitenkaan haitannut, musiikki oli mieleistä, tiskiltä sai vain hakea mitä halusi ja vessat oli tiptop. Tupun kaveri Sami tuli yhdentoista aikaan soittamaan "perus indie ja alternative-biisit" ts. me toivottiin ja hän soitti. Oli huippua kaksin jorailla tanssilattian laidalta toiselle eikä kukaan edes ollut pahansuovasti tuijottelemassa. Teki kyllä hyvää, jaksaa taas tehdä pari päivää töitä hyvillä mielin.


4 kommenttia:

 1. tyypillä on rumalle oma tunniste .DD ai helmi. en malta odottaa mitä muita tekstejä sen tunnisteen alle ajan mittaan kirjoitat.

  Te ette ainakaa joudu sinne, kun ootte niin keijuisia. Nättiläisiä! Itse asiassa mun silmä tahtois kääntää ton taustan takia kuvat niin että vaakasuuntaan ja että sitten pötköttäisitte mutta sitäkään ei aivo oikein hyväksy koska silminnähden ette pötkötä vaan aivan oikein istutte.

  VastaaPoista
 2. Ai vitsi muute musta on aina mieltä ylentävää kun pitää kirjoittaa toi varmenne viestin lähettämiseksi. Ettei ne vaan luule että oon robotti. Olisinpa mää muuten sellane. Oliskoha elämä jotenki eheämpää? Ei tarttis ressaa ku olis aika hyvä muisti ja vois vaa öljytä saranoita ja vaihtaa varaosia nii pysyis kuosissa. (oon lukenu liikaa tieteisromaaneja viime aikoina. voit kysyä sannilta mistä oon niitä sellasia lainannu.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vetää Jenni aika sanattomaks nää sun kommentit.... kiitos niistä. oli hauskaa!

   Poista
 3. Parhaat kommentit, takuuvarmaa Jenniä <3

  VastaaPoista