perjantai 9. joulukuuta 2011

Talvi tuli sittenkin.

Anatomian koe meni keskinkertaista hipoen, aika tuskasia olemuksia poistui aamulla luokasta syömään ruokalaan suklaata ja lohduttautumaan sillä että only two more to go.
Joulu alkaa lähestyä ja erään lempitytön valmistujaisjuhlat niin ikään ja tänään olikin aika sukeltaa tavaroiden taikamaailmaan Sannin kanssa. Harmittavaa, kun on vahvoja visioita asioiden suhteen, eikä ne nyt millään tahdo toteutua. Huomenna ja ensiviikolla varmaan uusia yrityksiä ja toivottavasti myös täysosumia.


Vaikkei muuta mukaan tarttunutkaan kuin kynttilöitä ja meikkiä, niin sentään käytiin teellä jossain _vegepaikassa_, jonka nimee en kyllä oikeastaan edes voi sanoa tietäväni. Siinä kävelykadulla vastapäätä Anttilaa kumminkin. Siellä oli sellanen mummula-aiheinen kasvi seinällä, mitä en oikein lapsenakaan tajunnu. Enkä löytäny lusikkaa, mutta ikkunapaikallakin oli ihanan lämmintä ja kiva tunnelma kumminkin. Ja joku poika tiiraili mun hipsterikuvailuani epäonnistuneen salakavalasti.
Kotimatkalla törmättiin Outiin kaupassa ja musta oli ihanaa, kun se oli ihan haltioissaan uudesta jääkaapista ja selitti, että nyt menee elämä iha uusiks ku voi vaa kiilto silmissä ostella kaikkee! Mäki haluun uuden jääkaapin. Onneks Sanni osti suklaata.


Huomenna saan kivan vieraan.

2 kommenttia:

  1. Gopal! Kysymällä selviää. t. Posi

    VastaaPoista
  2. no olit just pissalla sillon! ja sit suutuin noille kuville ja unohdin koko asian :(
    mut Gopal, fair enough. oonkin kuullut siitä puhuttavan.

    VastaaPoista