maanantai 19. joulukuuta 2011

suuri pettymys


Mää oon tän päivän pessyt pyykkiä, niin monta koneellista että menin jo laskuissa sekaisin. Sitten katsoin uudestaan Hart of Dixien joulujakson ja sitten piiitkästä aikaa Gossip Girliä. Neljäs kausi puolessa välissä ja juoni tiivistyy. En tykkää Jennystä. Sen vois laukasta jonnekki maata kiertävälle radalle hetkeks.
Sopivasti ruuhka-aikaan sain itseni ulos asunnosta ja pulloja palauttamaan. Onneksi oon kauhee limun hamstraaja niin tuli ihan kivasti rahaa jo pelkistä kolapulloista. En kyllä viittiny kauheesti mitään ruokaa ostaa, kun en tiedä koska lähden Tampereelta joulunviettoon. Ostin kuitenkin vadelmia, banaania, rahkaa ja kauramaitoo kokeeksi. Ja sitten nappasin pari lehteä, joilla aattelin viihdyttää itseäni huomenna vuoden viimeisen kokeen jälkeen.

Mä oon vähän närkästynyt. Latasin tollasen hauskan joulukalenterin puhelimeen, kun aattelin että säästyy geneerisen makusilta suklaapalasilta ja ei tuu turhaa joulun jälkeen roskiin heitettävää paperikalenterii joka todennäkösesti on vaan pettymys kun avaa luukkuja. Noh tämä se vasta pettymys olikin!!! Tässä oli sellanen hauska juoni (ok vähä lapsellinen, mutta eikös joulukalenteri saakkin olla) ja joka päivä piti tehdä joku tehtävä. No tänää sit arkeen palattuani ehdin tutkiin väliin jääneet luukut, ja kun pääsin 16. päivään niin tuo törkimyspeli ilmoittaa että nähdäkseen mitä tapahtuu nää viimeset päivät nii pitää maksaa 1,49e! No en kuulkaa taatusti maksa, tää on petos! :((( Ja ihanku pikkulasta, nyt mua harmittaa kun en tiedä saako noi tontut semmosta jättiläistä herätettyy... siihen piti yrittää jo vekkarii, vesisuihkuu ja pommeja mut mikää ei auttanu.... Voi vide jos jollai on tää peli ni voiko sit kertoo miten kävi?

2 kommenttia:

  1. suorastaan törkeää tommone rahastus!

    VastaaPoista
  2. oli kyllä tajuttoman karvas pettymys! ja noi lehdetki oli aika humpuukia.

    VastaaPoista