perjantai 2. joulukuuta 2011

Justice earrings

Eipä ne veronpalautukset kauaa tilillä poltelleet.... olen kauhea.

GT:stä löyty kaikkea kivaa, ja hitaampikin ehkä keksii mikä on mun lempiväri. Heh. En pelkää värejä, mutta jostain syystä musta tuntuu aina parhaalta. Takavuosien gootiksi nimittelyt ovat ilmeisesti jättäneet jälkensä. :D Löyty myös kivat ristikorvikset, mutta niistä ei tällä kertaa oo kuvaa saatavana. Pakko muuten sympatiseerata muutamaakin keski-iän tuolla puolen olevaa herrasmiestä, jotka tuskasta puuhkuen yrittivät hoputtaa vaimojaan ja tyttäriään shoppailukierroksella. Aina muistuu sivustakatsellessa mieleen, kun lapsena joutui iskän kanssa jonnekkin Biltemaan ja siellä meni ainakin tunti aina... No, mutta ei nyt eksytä aiheessa varaosiin vaan siihen, että onko puoliksi läpinäkyvä maksimekko liian roisi vaate tuttavan viiskymppisiin?

 Näistä kahdesta jäin vielä haaveilemaan. Verkkohässäkkä oli vaan auttamattoman kallis verkkohässäkäksi ja tuota oikeanpuoleinen ei taida edes Tampereen liikkeistä löytyä, höh. Se on nätti.

Kohta lähden kotikotona käymään ja aion saunan, glögin ja villasukkien voimin parantaa tämän orastavan flunssan ja raastavan kurkkukivun itseltäni. Ja huomenna intoa puhkuen (toivoa sopii) luen kaiken tarvittavan kansansairauksista ja sitten lähden humppaamaan entisen naapurinsedän juhlia. Erikoiset viikonloput on erikoisia. Hyvää sellaista siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti