perjantai 27. maaliskuuta 2009

yllätyksiäMut on viime aikoina yllätetty kivasti tosi monta kertaa. En halunnu pahemmin viettää omia synttäreitäni, mut ilmeisesti parilla ihmisellä oli haiseva vastalauseensa sanottavana. Sailan synttäreillä oli sit munki synttärit ja olin todella hämilläni koko illan. Ihmettelin niin, että unohdin aivan täysin juodakin! Noh, jokatapauksessa esittelen kivat yllätykset: Saralta sain jo aiemmin, BP:n keikan jälkeen, pint-kangaskassin, josta pidän aivan älyttömästi.
Naomi Cambellin nimeä kantava hajuvesi sekä 4R:n tehohoito on äitiltä saatuja. Tuoksu on ehkä vähän liian aikuinen, en oikein tiedä vielä mitä mieltä oon siitä. Tehohoito toimii erittäin hyvin, mutta kannattaa käyttää ehkä mieluiten saunapäivänä, koska lämpö lisää tehoa. Toinen huomioitava asia on, että ainakin itselläni hiukset on seuraavana päivänä niin bufffff ettei ennen tärkeitä menoja kannata käyttää.
Alhaalla vasemmalla on Sailalta saamani Kiroileva siili, Nadjalta lego-korvikset ja Maialta kaulakoru, jonka päiväkodin lapset risti Bambiksi.
Hepuliteetä sain Maijulta. Toi paketti on kyl aika veikee. Jotenki silti ennakkoluulo suklaanmakusta teetä kohtaan. Pitää kokeilla joku päivä.


Yks ihanimmista jutuista silti pitkiin aikoihin on kengät, jotka Sanni teki lapselleni Aadalle (jonka syntymää saamme odottaa vielä muutamia vuosia).

:)

2 kommenttia:

  1. hepulitee :----D
    noi kengät on aikas söpöt aaww!

    VastaaPoista
  2. niis on viel sisällä mansikkakuosi <3

    VastaaPoista