tiistai 28. huhtikuuta 2009

Muistakaa juoda vettä myös keskiviikon jälkeen!


Tiivistelmä viimesestä kuukaudesta.



Kuukauden tauon tarkoituksena ei ole ollut herättää epätoivoa ja tuskastelua teissä, rakkaat lukijani. Pikemminkin on talven taituttua kevääksi käynyt niin, että alkoholin tarjonta on paikka paikoin ollut kysyntää suurempi. Tämä taas johtaa tietynlaisiin tiloihin, joiden vallitessa kirjoittaminen ei aina ole luontevaa saatika suositeltavaa. Olen myös pyrkinyt orientoitumaan työhöni parhaalla mahdollisella tavalla ja tämä on merkinnyt yöunentarpeen kriittistä lisääntymistä ja siten vapaa-ajan vähenemistä. Tekosyitä löytyy muutamia lisää, mutta jätän ne kirjoittamatta.

Iloisesti voin kuitenkin ilmoittaa, että kevät on toden totta saapunut ja on aika kaivaa esiin allergialääkkeet sekä pinojen alimmat vaatteet - toppavarustuksille sen sijaan voimme heittää hyvästit..

Pitkältä tuntuneen talven ja apeuden jälkeen on ihana kävellä kaduilla ja puistoissa. Ihmiset hymyilevät toisilleen ja ilmassa on hyvän fiiliksen tuoksuja. Jotkut uskaltautuu jo kävelemään paljain jaloin ja ilman paitaa. Itse vannon toistaiseksi kerrospukeutumisen nimeen. On aika taas kaivaa esiin kuuluisat 'kesä-levyt' eli ne pitkäsoitot, joista tulee mieleen joku tietty kesä. Esimerkiksi Tiger Loun The Loyal on vankkumaton, jos tekee mieli palata parinvuoden takaisiin muistoihin.

Ennenkuin aivan yli-innostun saapuvasta kesästä, niin tässä hieman taltiointeja menneiltä viikonlopuilta Tampereelta!


Itse olen lähinnä luottanut Volcom-hupparin voimaan ja kuluttanut sitä sen verran aktiivisesti, että hihojen resorit alkaa oleen jo melkosen virttyneet. Pitäis vissiin kosiskella jotakuta pistään uudet jossain vaiheessa. Siitä oon kyllä tyytyväinen, että printit kestää konepesun hyvin eikä huppari oo venyny ollenkaan - ainakaan pahaan suuntaan.
Mutta kyl meikä sit osti tosi järeen "pikku"mustan Vilasta, lievän kannustuksen saattelemana. Nyttemmin oon vähä skeptinen taskujen suhteen jotka levähtää aina ulos ja saa aikaan melko leveen ja oudon vaikutelman. Meikän jalat on kyl iha kipeen kokoset, en ees tajuu.
Kuvissa esiintyvät myös Sanni, Juho sekä Janne.










Palaamme!
xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti