tiistai 10. maaliskuuta 2009

Täällä taas!

Lukijapalautetta on satanut siihen malliin, että päätin taas tarttua toimeen ja kertoa hieman arjen pikkuisista pukeutumisasioista. Olen nimittäin aloittanut työt päiväkodissa ja kura-aika lähenee. Täten päivän asuja on turha odotella kovin tiuhaan ilmestyviksi. Eihän niiden sittisontiaisten seurassa voi käyttää kuin jotain millä ei niin ole väliä. Abi-huppari ja pinkan alimmainen t-paita ovat oivia valintoja, niinkuin myös farkut joiden puhkikuluminen ei tule tuottamaan surua ja murhetta. Aamulla töihin kävellessäni mietin, että olisin kyllä ollut aivan ilmiömäinen HEL LOOKS-tyyppinen tallaaja. Äitin vanhat tuulihousut, rumat sinimustat lenkkarit iskunvaimentimilla, hennesiltä ostamani tummanvioletti toppatakki, joka ei sovi sitte pätkääkään niiden housujen kanssa, kulahtanu musta huivi ties mistä ja gina tricotin alelaarista saalistettu baskeri. Voi komeutta! Ja mitä tulee niihi äitin tuulihousuihin; parhaiten ne toimii, kun heittää ne takaperin jalkaan ja huomaa tämän vasta kaupassa.
Tiivistettynä: arjestani on muoti hyvin kaukana. Silti ja juuri siksi viikonloppuna onkin kiva herkutella mielekkäämmillä vaatteilla. Tällä viikolla tilaisuuden suo kahdet synttärikestit; perjantaina ja lauantaina.

Voin muuten suositella play.comia. Tilasin pari viikkoa sitten itelleni synttärilahjaks pari hupparia. Kieltämättä oli pieni mutka matkassa, sillä pankkikorttiasiasta jouduin ottamaan yhteyttä sinne päähän, mutta tilaamani tuotteet tuli tosi nopsaa (alle viikossa) ja postikuluja ei ole. Mikä tärkeintä; vaatteet oli sen kokosia kuin kuvittelinkin ja mukavia päällä. Ainoo huonopuoli on se et xs-kokoset mallikuvat näyttää vähä paremmilt ku noi xl-versiot meikän päällä... Tässä kuitenki fiilistelyt:


Viimepäivinä oon taas tuijotellu Gossip Girliä ja alitajuisesti ja tietoisesti ammentanu siitä jälleen uutta potkua harmaaseen arkeen. Onneksi odotus palkitaan kuun lopussa ja pääsen taas seuraamaan mitä Upper East Sidella tapahtuu.

2 kommenttia: