maanantai 20. toukokuuta 2013

Lähihoitaja

Lauantaina otin varaslähdön valmistumisen juhlintaan ja kutsuin paikalle joukon rakkaita ihmisiä. Mieli oli iloinen koko päivän ja olo varsin helpottunut. Oli hassua saada onnitteluja; mä todella tein sen! 
(yksi hassu arviointikeskustelu jäljellä ja pari harjottelupäivää) Bongasin ylläolevan kuvan sunnuntaina instagrammista, likkojen onnitteluposeeraus < 3


Hymy ja nauru oli herkässä koko illan, mutta siis ihan käsistähän se riemu lähti viimeistään Klubilla, jossa oli Random Access Memoriessin julkkaribailut ja Vilma, joka oli todellaki vetäny kreisibailausballeriinat jalkaansa. Voi mitä tanssia!


Suitsutetaan vähän lisää! Sain aivan ihania lahjoja, voi että en ollu yhtään varautunut ja en osannut oikein edes reagoida, mutta KIITOS rakkaat!

Tänään kotimatkalla ryntäsin ostamaan kauan odottamani Nationalin uuden levyn. Tirautin heti ensisoitolla parit kyyneleet, koska hommassa oli melkoisesti taikaa. On ne iskussa. Kynä ei ole vapissut.Kertaalleen vielä iso kiitos kaikille juhlijoille, en uskaltanu julkaista enempää kuvia ettei tule pahaa mieltä. Olette ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti