lauantai 4. toukokuuta 2013

Kreisivappu 2013.

Sateista ja tuulista, ikävää kerrassaan. Pysyttiin visusti sisätiloissa. Mutta muutaman likan illanvietostahan kehkeityi vallan juhlat, kun saatiin talo täyteen poikia. Ai että, kyllä oli ainakin mulla älyttömän kiva ilta.Kehnosta ilmasta huolimatta asunto suorastaan kylpi valossa - vai lieneekö tunnelmallisten otosten syynä Matildan pokkari, johon rakastuin heti. Pakko hommata joku sen tyyppinen ennen matkaa.

Kuikka ja Matilda oli ostaneet arktista elyseetä. Oli mun mielestä aika miellyttävän makuista, tarvii kokeilla joskus uudemman kerran.

Auringon laskiessa itse kunkin valtas jonkinlainen hurmos ja oli yllättäen yhdet parhaimmista biletyksistä pitkään aikaan. Ai että.
Yöllä kipitettiin Klubille, HTDJ tietty. Oli iha sairaan kreisin hullun kovat jortsut. VÄHINTÄÄ! Loppuyöstä oon näemmä todennut, että todellisia fiiliksiä voi ilmasta enää vain lordimerkein. Got to love myself.
Vapunpäivänä kateltiin partsilta kulkuetta ja naurettiin väsyneinä teekkarien hullutuksille. Tänäkin vuonna naapuritalon katolla tapahtui, sydän syrjällään seurattiin tilanteen etenemistä, loppu hyvin kaikki hyvin.
Sanni oli reipas ja paistoi koko porukalle vohveleita, liian hyvää. Munkkeja syötiin illalliseksi ja naurettiin edellisillan kuville.
Kiitos rakkaat!

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa erityisen täydelliseltä juhlapäivältä. vähän mustat sukat jalassa on täällä koska ainahan sitä olis hauska olla mukana !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättäen nousi helmeksi. Laita mustat sukat pesuun ja seuraavaa syksyä odottaan kaapin perälle. Nyt on aika olla paljain varpain!

      Poista