maanantai 3. kesäkuuta 2013

Juhlaa!

Perjantai

Aamu oli kovin kiireinen; leipomista, Sonjalle kammattavaksi kiiruhtamista, kukkaostoksia ja laittautumista. Koululla kaikki oli niin hienoina ja tunnelma oli haikean helpottunut ja iloinen. Kaikki valmistuneet lukivat yhdessä lähihoitajan valan todistustenjaon jälkeen. Sitten syötiin kakkua ja lähdettiin kaupungille. Käytiin Pancho Villassa syömässä, viimein sain sen valmistujaismojitoni! Monien terassien, drinkkien ja naurujen jälkeen lähdin kotiin nukkumaan hilpeällä mielellä.


Lauantai

Juhlittiin sukulaisten ja ystävien kesken. Päivä meni nopeasti ja nautin joka hetkestä. Äiti oli tehnyt ihan mielettömän ison työn leipoessaan täytekakkuja, voileipäkakkuja, pullaa ja pitsaa. Mummu oli tehnyt kuivaakakkua, itse kiireiltäni juustokakun. Isoksi osaksi päivästä teki ihanan stressittömän ja mulle rennon se, että Tupu, Saila ja Sanni olivat keittiöllä häärimässä ja koko päivän jaksoivat pitää huolen että vierailla on kahvia kupeissaan. Kiitos likat niin paljon, mä muistan tän ;)!


Koko päivä oli yhtä kilistelyä, naurua ja valokuvattavana pönöttelyä. Illan hämärtyessä tunnelma oli vähintääkin riemastuttava. Yöllä lauloin singstarissa Vesku Loiria ja JVG:tä, enkä tunne häpeää edes jälkimmäisen videotallenteesta. Aamuyöllä ennen nukkumaanmenoa Jannen ja Juhon vuolas voileipäkakun ylistys nauratti niin, että vieläkin sattuu poskiin.

Olen onnellinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti