maanantai 7. tammikuuta 2013

2012

Tammikuu


Vuoden ensimmäiset tanssiaskeleet otettiin tietysti Hang The DJ:ssä Klubilla. * Ilakoitiin Sailan ties kuinka monensissa tupareissa Helsingissä. * Juhlahumu oli katossa myös Hannan tupareissa. * Tein seitsemän viikon työharjottelun Koukkuniemen vanhainkodilla, pistin erinäisiä injektioita ja pelkäsin kuollakseni, sain arvosanaksi kiitettävän jee!

Helmikuu


Tein ylirasittavan photo a day-hässäkän. * Juhlittiin Juhon muuttoa Hämeenpuistoon kera ananaan. * Syötiin Posin kanssa läskiä laskiaspullaa. * Värjöteltiin pakkasilla. :(

Maaliskuu


Täytin 24vuotta! * Sanni paistoi lettusia ja nautimme niitä ahnaasti. * Saatiin kuulla lappalaisia ennustuksia. * Vallotettiin Sannin sänky. * Avattiin Rautatienkadun aurinkoterassi. Paistoi.* Tuli fiksaatio brunssahtaviin aamiaisiin. * Pidin pitkästä tukastani.

Huhtikuu

Instagram tuli Androidille ja otin surkean pääsiäisaiheisen kuvan äitin tekemästä tirpasta! * Pian sen jälkeen HTC alkoi prakailla ekaa kertaa ja tämä aiheutti kuvissa näkyvän supermageen neonvärisen raidan kuvien vasempaan reunaan. * Yritettiin Matildan kanssa opiskella, oikeesti pelattiin Raymania ja Little Big Planettia. En tiiä, oonko nauranu niin paljoo koskaan. Tai toiminut kenenkään kanssa yhtä saumattomasti. * Vietettiin koulu-Hannan luona kevätkauden avajaisia. * Sannin luona oli tuparimeininkiä. * Otin noin 50 samanlaista kuvaa huoneeni ikkunasta avautuvasta näkymästä, koska se on mielestäni hyvin kaunis. * Kirsin kanssa tuskailtiin koulussa. * Sain Tuulialta melkosia julisteita.... * Hannan ja Hesen tupareissa syötiin paremman puoliskon tekemiä herkkuja ja ilmeisesti ainakin mulla oli hauskaa.

Toukokuu


HTC sitten vietti kuin viettikin pari viikko huollossa. Menetin kaiken. Myös järkeni sen parin viikon odottelun aikana. * Allergiat puski päälle täysiä, oli hirveetä. * Väänsin allergialääkehuuruissa kiitettävän arvoisen tutkintotilaisuuden Liisanpuiston koulusta. * Sain ruusuja iltapäivätoiminnan tädiltä ja ilahduin kovasti. * School was out. Käytiin likkojen kanssa hohtokeilaamassa ja terassilla nauttimassa ei vielä läheskään tarpeeksi lämpimästä kevätsäästä. * Olin äitienpäivää viettämässä Iittalassa. * Tapasin ensimmäistä kertaa Leevin, joka puri paljon mutta onnistui silti voittamaan mut söpöydellään puolelleen. * Tuulia muutti Tampereelle ja remppasi uutta kämppäänsä. * Mietittiin Muumin kanssa maailmanmenoa kerran jos toisenkin, kun pitkällä ollut kevät jo väsytti. * Tapasin myös toisen eläinystävän ekaa kertaa, mummun ja papan Kerttu. Viheliäistä sapelihammastiikerien sukua hänkin.

Kesäkuu


YleX Popissa Pariisin Kevät. * Leevi syö keppiä. * Oli vähä kuuma paikka paikoin. Vilautin sen kunniaksi olkapäätä. * Leevi kujeilee. * Leevi söpöilee. * Leevi masistelee. AINII ja se oli ekaa kertaa puistossa + joi kaljaa. :'') * Tuulia osti vain välttämättömimmät tarvikkeet ja niiden kuljetukseen tarvittiin vain henkilöauto ja neljä vaimoa. * Tehtiin Sailan kanssa eeppinen juhannus road trip. <3 p="p">

Heinäkuu

Isoveljen taloon (vanhaan mummulaan) alettiin tekemään superremonttia, joten porukat vietti koko kesän siellä. Itse opettelin hengaamaan kissan kanssa ja löydettiin Topin kanssa yhteinen sävel. Sittemmin ollaan puhuttu myös puhelimessa. Ainoo kissa, jota en pelkää. * Heinäkuu oli esim. siitä mieleinen, että Vilma tuli kylään. Käytiin minigolffaamassa ja syötiin hyvin. * Ilmat oli kohillaan. * Ruississa oli ainakin mielenkiintoista. Fiiliksen pelastivat Jouni, Sanna ja ennenkaikkea Nadja, joka uhrautui mun kanssa leirintään koko viikonlopuksi. Olen ikuisesti kiitollinen. * Huoratronin keikka oli BTSÄM DU DU DU TSI TSI TSI BOWW BRRRRRR * Virtanen oli samaa settiä, kuuma Koskenrantahengaaja. Ite vaan kärvennyin. * Janni tuli Kuopionserkkuja morjestaan, meillä oli lystiä.

Elokuu

Oli nimittäin mieletön alotus elokuulle, Red Hot Chili Peppers Ratinalla Matildan kanssa. Oli ihan hyvät bailut. * Vietin miltei koko Flow-viikon Helsingissä. Ensin tädin luona Arabiassa ja sitten Saran mestoilla. Oli parasta. * Näin Black Keyssin. * Oltiin Saran kanssa laihoja. * Suvilahti: pakollinen. * Sukulaispojan kanssa tsillailtiin. * Tein ruokaisan boolin....* Tehtiin mummun kanssa kulttuurimatka Iittalan lasimäelle. Käytiin Naivistit-näyttelyssä, suklaakaupassa ja lasikaupassa. Lopuksi mentiin mansikkajuustokakulle. Ilme, johtuu siitä kun oli niin hyvää. True story. Mummu ei vaan kestäny

Syyskuu

Syyskuussa kaatusin näyttävästi Café Europassa. DJ näytti peukkua. Juotiin Jennin kanssa kalliit, mutta pahat drinkit. * Käytiin Sannan kanssa Monsters of Popissa segoilemassa. * Alotin erikoistumisen lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen ja menin harjotteluun Pappilan päiväkotiin. * Tein ennätysmäärän metsä- ja muitakin retkiä työharjoittelun puolesta. * Kävelin pitkospuita pitkin. * Likat tuli extemporee meille ja juotiin olympiajuomaa. * Otin mestariteoksellisen kuvan verhoista. ts. satoi niin pirusti.

Lokakuu

Taisipa olla niin, että satoi ensimmäiset lumet. * Saila tuli Lost in Music-viikonlopuksi kylään. * Nähtiin mm. Pariisin kevät ja Jukka Ässä. * Aika paha, mutta taisin ostaa vain yhden ainoan levyn koko vuonna ja se oli Mitäs tässä. * Sailalla oli uusi puhelin ja uudet elämäntavat. * Vaimojen elämäntavat sen sijaan pysyivät ennallaan kts. seitsemäs kuva. * Oli yksi hauska iltapäivä Europassa. * Maalattiin äitin kanssa mun vanha pinnatuoli ja se pääsi mukaan Tampereelle. * Koska Kanala on tunnettu randomeista tempauksista, järjestimme Sanni K.n kaverille Ainolle yllätyssynttärit. * Blue screen.... * Söin vähän lisää. * Tapasin Lana Del Reyn rautatieasemalla. * Maalasin kiviä. * Opettelin syömään puuroa.

Marraskuu 

Lenkkeilin kovasti ja nautin Tampereen maisemista. * Nautin myös Twilightista Tuulian kanssa. * Flippasin teehen oikein tosissani. * Vietin Jalmarin ja Juhon syntymäpäivää myös Jounin, Jeren ja Janin kanssa. * Epäilin näkeväni unta, kun kellohelmat heilahteli Nitro Baben edessä paritanssin merkeissä. * Opiskelin Jarvisin kanssa varhaiskasvatusta.

Joulukuu

Sain kun sainkin yhen uroksen jalkojeni väliin tänä vuonna HEHEHEH. * Vietettiin juhlallista itsenäisyyspäivän iltaa Matildan kanssa. Juotiin kuohuvaa ja arvosteltiin Linnan vieraita. * Jouluna olin töissä, mutta traditioista pidettiin silti kiinni. Pukkikin kävi. Söin sampanjasuklaata. * Perä se vaan levisi tänäkin vuonna. * Sain joululahjaksi paljon mieleistä, erityisen mieleiset oli mummulta saadut Essencen coctail-lasit ja täti oli keksinyt sellaiset söpöt pienet uunikokkivuoat. * Matilda valmistui kirjastontädiksi. * Vuosi vaihtui nopeasti, ilotulitusta katselin huoneeni ikkunasta samalla kun valmistauduin iltaa varten. Mielessä pyöri kaikki vuoden kohokohdat. Niitä oli vaikka kuinka.



Lomat oli ja meni. Tsemppiä kaikille teidän arkeen ja vuoteen 2013, mitä sitte ikinä teettekin! Ilmotelkaa, jos on hyviä bileitä ja huonoa huumoria tarjolla. Muutenkin saa ilmotella.





3 kommenttia:

  1. Tääkin oli hirveen kiva! Hörähdin muutaman kerran ihan ääneen, hih. t: Puijon_torni4-eva
    ps. hyvistä bileistä tuli mieleen, että ai juku et sapettaa kun Sailan tuparipäivänä joudun olee yksissä häissä. Olis varppina ollu hyvät partit ja kiva nähäkkin taas pitkästä aikaa :-----( buu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyl vähä viheliäinen tilanne. Toivottavasti nähdään ennen kesää. Viimeistää sit mun valmistujaisbailuis, vaadin sut mestoille. nimimerkki PuijoBabe88

      Poista
    2. Hope so ja todellakin tulen sun valmistujaisbailuihis!

      Poista