lauantai 27. lokakuuta 2012

Vaikken saa sua koskaan, otan tanssiaskeleen.
 


Aamu valkeni kauniisti. Jukka Ässä lauloi kauniisti. Sopiva hetki esitellä uudet aarteeni.
Kahdeksan astetta pakkasta. Minne katosi taas kevät, kesä ja syksy? Onneksi äiti on hyvä tekemään villasukkia.

8 kommenttia:

 1. Aamut on aina kauniita. Ja sun kirjoitustyylisi kans. Tuo kuudes kuva on tosi lumoava :)

  VastaaPoista
 2. Verhot kiinnostaa. Villasukat on jees, mutta musta on kivaa kun on sisälläkin vähän kylmä. Mieluummin niin päi! Ja peukalo kuutiosormukselle, se on ollu kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluisin uudet verhot, mutta oon kauheen nirso niiden suhteen! Viileellä on kyllä mukava ainakin nukkua, mutta ei oo kivaa ku ikkunoista vetää ku mikäkin.
   Sormus on kyllä kiva, mutta olis pitäny ottaa L-kokoo ni oisin voinu pitää sitä keskarissa. Näyttää nimittäin todella juntilta nimettömässä. Ihanku olis 3cm pitkä sormi, ei voi toimia. :D

   Poista
  2. Hehe, Tampereella mun tykönä veti niin että tukka heilu. Ei ihme että oli nuhanen meininki ajoittain. Tunge pumpulia sinne väleihin? Ja inspiroiduin verhoista nyt niin että otin itsekin vähän vastaavia kuvia kun tuli sopivat verhot vastaan. Taidan laittaa niitä tänään tässä tai huomenna jonnekin esille.

   Poista
  3. Pumpuli vois olla ok, mutta sit mun ikkuna näyttäis joltain jouluintoilijalta. Sitä en kestäisi. Onni on silti, et noi verhot vaikka ohuet ovatki pitää kyllä sen vedon takanaan aika kivasti. Plussa siitä.

   Poista
 3. Ihastuttavia kuvia, siskoseni! <3

  VastaaPoista