torstai 18. lokakuuta 2012

Pinnatuoli ja omenapiirakka.

Syyslomaa kotikotona.

Pitkäaikainen haaveeni toteutui vihdoista viimein, kun kotikotona käydessä iskän kanssa kaivettiin hallin kätköistä esiin meidän vanhat pinnatuolit. Kaksi niitä oli siellä, toiset kaksi ja niihin kuuluva pyöreä pöytä kuulemma mummulla ja papalla mökillä. Tämä yksi Tampereelle mukaan päässyt hiottiin nopsaan ja sai uuden maalin pintaansa. Se on ollut uskollisesti mulla koulupöydän ääressä siihen aikaan kun aakkoset oli vielä vähän hakusessa. Tänään iskä kertoi, että ne on äitin kanssa ostanu ton pöytäryhmän siihen aikaan kun mun veli oli ihan pieni ja sillonkin käytettynä. Ikää siis ehkä yli 40vuottakin. Täähän on hei tosi ekolookista! Tuskin maltan odottaa, että joskus vielä nautiskelen verkkaista aamupalaa sen pöydän ääressä. Vaikka se onkin pyöreä. Tykkään myös, kun iskällä on autotallissa aina ihan hirvee kaaos päällä. Aina sieltä silti löytyy just se mitä sieltä hakee.

Pitkän aamiaisen ja tuunailujen jälkeen ruvettiin äitin kanssa ruoanlaittohommiin. Tehtiin ihanaa punajuuri-sinihomejuusto-kana-ananas(-riisi..unohtui toisesta padallisesta)-juttua ja se oli ihan mielettömän hyvää. Jälkkärinä oli omenapiirakkaa ja vaniljajätskiä. Illalla kävin Vilman kanssa höpöttämässä ja kouluhommissa auttamassa.


Tänään käytiin äitin kanssa kävelyllä ja päiväsaunassa. Ihana syysloma, vaikka vielä melkein puolet jäljellä. Huomenna Saila saapuu Helsingistä ja mennään Lost in Musicciin! 5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti