torstai 24. marraskuuta 2011

Rankka päivä.

Tämä päivä on ollut ihan kauhea. Koko yön oli jotenkin huono olo ja kauheen kuuma. Aamulla heräsin, kun vesisade paisko ikkunaan ja oli melko ankee olo. Mittailin kuumettakin, kun olin ihan kauheessa tuskahiessä ja välillä taas oli kylmä, mutta ei tietenkään mitään. Viili maistui pahalta, vaikkei se yleensä tee niin. Mikään vaate ei kertakaikkiaan tuntunut hyvältä ja lopulta varpaalle putosi henkari ja sattui niin maan perhanasti! Pari ärräpäätä ja liuta voivottelua ja tuskan puuskahduksia pääsi siinä rytäkässä, mutta ei auttanut muu kuin naama tuskahiessä lähteä koululle viimeistelemään ens viikon ryhmätyötä. Onneksi se on nyt tiivistelmää vaille valmis, se pitäis vielä saada suoritettua tänään. (Ja viikonlopun aikana kymmenen muutakin kouluasiaa.)
Niin ja unohdinko mainita, että mun sukat tietysti kastu koulumatkalla, joten palelin sitten koko päivän koulussa ja kun viimein puoli neljältä pääsin, marssin vihansekaisena kauppaan ja ostin maksamakkaraa ja d-vitamiinipillereitä! Ja cefilus-mehua, joka sais olla halvempaa, koska se on melkein parempaa kuin kola! Onneksi iloa toi sydämet, jotka Tiia piirsi kauppalappuuni tunnilla.

Kotiin päästyäni masennus senkuin syventyi, kun bongasin kaksi valkoista kirjekuorta kynnysmatolla. Kiitos laskuista!, ajattelin ja puuskutin vähän lisää. Vaan kuinka turhaa se olikaan! Eipä ollut laskuja ne, tuli ihan älyttömän hyvä mieli ja koko päivä pelastui. Laitoin lämpimät sukat jalkaan ja tein pari paahtoleipää ja ihailin posteja....


pahoittelen surkeaa kuvanlaatua, huonosta voinnista ja hulppeasta innostuksesta johtuen kädet tärisi aikalailla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti