perjantai 11. marraskuuta 2011

6 x 1

Huippupäivä oli tämä. Hanna pääsi lääkelaskuista läpi ja sen jälkeen kelpasikin lähteä apuvälinemessuille. Torikammo meinas iskeä väenpaljoudessa, eikä oikein mitään muuta jäänyt käteen kuin uusi testamentti, jonka joku mummu väkisin tyrkytti käteen. Kävin myös kokeilemassa ihanaa riippukeinua, jonka voisin ottaa huoneeni nurkkaan koska tahansa. Innokas myyjäsetä lupasi tulla asentamaankin härvelin pilkkahintaan, mutta valitettavan taloudellisen tilanteeni ja jo valmiiksi rapisevan kattoni takia jäi kaupat tekemättä.

Messujen jälkeen köröteltiin Pirkkalaan lounastamaan Daddy's Dineriin, joka oli ihana paikka! Kunnon amerikkarokkimeininki ja annokset oli isot sekä erittäin maukkaat. Harmi vaan, ettei mahanpohjalle jääny yhtään tilaa jälkkärille. Joskus on vielä pakko mennä takaisin kokeilemaan ainakin juustokakkua.
Shoppaamaankin oli päästävä, joten Veskassa pyörittiin jonkun aikaa ja kannatti käydä, koska varmaan ensimmäistä kertaa löysin alesta jotain oikeasti halpaa ja mieleistä.


Yhteensä 4e maksoin näistä kahdesta ja voi, että tykkään vaikka muistan katsoneeni tuota tyttöpaitaa aiemmin vähän karsastaen. Nyt kun se pääsi sovituskoppiin saakka se sopikin vallanmainiosti. Tuosta isosta rönttöpaidasta, joka muuten on t-paita kreisii 2XL-kokoo tulee vähän sellaset tyylipoikavibat kaula-aukon takia, mutta jotenkin tykkäsin ja voisin suoraa tästä skipata kesään sen kanssa. Jonkun mielestä ehkä ei minkään värinen, mutta mun silmään se on kivan hillitty. Aika outoo muuten, mutta mun mielestä noi värit sopii mulle hyvin.

Löysin vielä Leikkiviä poikia rannalla -taulusta tutun kuvan magneettina ja mun oli ihan pakko saada se. Mielestäni kaunis kuva ja ihanan kesäinen. Toivottavasti se piristää pimeitä aamuja nyt kun kävin lätkäsemässä sen jääkaapin oveen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti