sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

ruokaa ja kivoja (ihania) juttuja

Kävin kotimaisemissa viettämässä viikonloppua ja varsin sukkelaan ja mukavasti tulikin vietettyä. Eilen oltiin Vilmalla ja tutkittiin aikapaljon tv-ohjelmatietoja, tai Vilma pikemminkin niin liiallisuuksiin että piilotin kaukosäätimen. Reippaana likkana hän sitten kaivoi esiin sanomalehden ja totesi, että "katotaan sitten paperi-epg:stä". Iha mahtavaa. Syötiin itsemme ähkyyn sipsien ja karkin turvin ja "jälkiruoaksi" oli lämpimiä voileipiä ja sitten vielä jätskiä, suklaakastiketta ja mansikoita! Kaikki maistu niin hyvällä. Ennen nukkumaanmenoa katsottiin vielä jotain hyytävää leffaa ja olin aivan kauhuissani siitä. En kyllä tiedä onko parempaa emäntää olemassakaan kuin Vilma... ja uusi koti oli aivan ihana.
Ennen porukoille lähtöä sain vielä aamupalan, sekin oli ihana, kaikki oli. Loviisan kanssa opeteltii heittää yläfemmoja ja se oli kivaa. Näppärästi meni viinikumitki oikeisii suihi.Kun pääsin äitin ja iskän pihaan niin iskä ja Klasu tulivatki juuri samaan aikaan mökiltä. Iskä tekiki siinä sitten lennosta ns. lapsen vaihdon ja minä lähdin mökille käymään. Siellä olikin hurjaa alamökin laajennusta ja diilailin vähä tädin kanssa Turtles-peitosta. Esitin jyrkän kiellon roskiinheitolle ja innostuneisuuteni kirvoitti hiukan huvitusta joukossa. Lähettiin sitten hyttysiä pakoon ja tehtiin äitin kanssa vähäsen muonaa iskän synttärien ja nimpparien kunniaksi ja kuunneltiin spotifysta musiikkia.. kaikki ei äitille käynyt "kauheen surullista...täähän on aivan ahdistavaa" ja muutenkin hieman epäileviä katseita oli ilmassa.
Kesän tokat uudet perunat maistui vieläkin paremmalta kuin ensimmäiset, lieneekö sitten syynä silli jota vetelin yhtä onnessani kuin kolmevuotiaana jolloin meinas nestehukka yllättää...


Näytetään iha naurettavan paljon sisaruksilta tässä kuvassa. Ei puutu ku se tavanomainen käsirysy, joka päättyy siihen että multa meinaa lähteä käsi sijoiltaan kun eräiden voimankäytön rajat on vähä hämärtyneet.... Myös noi mariskoolit jälkkärikippona huvitti mua tosi paljon. Tosi iittalaa...


Ainii! Musiikista vielä sen verran, että onneks sentää Bohemian rhapsodyn kohdalla äiti heräs päiväuniltaan ja hihkaisi että "Hei! Tää on hyvä!" Sain lähteä turvallisin mielin takaisin Tampereelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti