tiistai 14. kesäkuuta 2011

Pyykkipäivä.

Tänään oon kuulkaa pessyt kolme koneellista pyykkiä ja pian aion tiskata astiat!
Kävin myös hakemassa lounasmätöt Shangaista; friteerattua kanaa hapanimeläkastikkeessa. Riisi ja kanabullerot oli hyviä, mutta toi etikkäinen liemi olikin sitten kaikkea muuta. Onneks kotoa löytyi sweet chili-kastiketta, joka pelasti kyllä tämän aterian aivan täysin.

Mua hieman kyllästyttää ainainen remontointi, joka seuraa asunnosta toiseen. Sammonkadulla naapurista kantautunut täysin sattumanvarainen vasarointi, rälläköinti, ruuvien kiristys, sahaus ja muut selittämättömät äänet vaihtuivat pari kuukautta sitten uuden asuintalon ikkunaremonttiin, jonka viimeisiä silauksia ilmoittamatta tupattiin tekemään meidän kämppään viimeksi eilen. Ja nyt kun se prokkis on suunnilleen valmis on kolmoskerrokseen muuttanut pariskunta, joka oli jättänyt pahoitteluviestin alakerran taululle. Hyvää remonttia vaan heille..
No näistäkään vastoinkäymisistä huolimatta hymyni ei ole hyytynyt. Olo on varsin kesäinen ja iloinen vaikka viime viikon helteistäkin on vaan aurinkoihottumainen muisto jäljellä.


Tänään aion järjestää oman zumbatunnin huoneessani. Toivon paikalle saapuvaksi asuintoveriani Posia, sillä käsillä on Daft Punkin Alive 2007-DVD ja uskon sen tahdissa lantion lähtevän pakonomaiseen vatkaavaan liikkeeseen ja allien saavan ennätysmäistä kyytiä.
Näihin mielikuviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti