maanantai 13. kesäkuuta 2011

:)Hep! Loman ja työn merkeissä viikot on menneet haipakkaan, mutta sentään jotain on tapahtunutkin. Koulujen päättymistä vietin kaksissa yo-juhlissa, joista toiset olivat serkkuni. Siellä pullailin viereisen kuvan kamppeissa ja voi että ku oli meinaa bad hair day! Mutta kukapa siitä helteillä välittää. Harmi ettei kuvassa näy korkkarit, sillä sellaiset jalassa mua ei aivan päivittäin näe. Juhlat olivat oikein kivat! Kumpa sellasia herkkuruokia sais joka päivä!

Jatkoille suuntasin vaimojeni kera Suistolle tanssimaan Raappanan tahtiin. Olipas kyllä kiva pitkästä aikaa olla kotikentällä. Joku tummahipiäinen lontoolaismiekkonenkin tuli jutulle ja kertoi syvistä fiilareistaan funkkia kohtaan. Joutuu välillä miettimään, että missä tuulissa ihmisiä oikein tarvii pyöritellä, että päätyy Hämeenlinnaan baariin negaamaan kaupungin surkeaa musiikkitarjontaa. Jos Raappana on neljään vuoteen parasta mitä funk-miehelle on tarjolla, asiat eivät ole aivan raiteillaan.
No mutta itte olin tosi ilonen tuosta keikasta. Ja siitä, että seuraavana aamuna heräsin siihen, kun Surina käytti mua tyynynä.

Jos teillä arvoisat julki- tai salalukijani on mielessä jotain hauskaa kirjottamisen aihetta niin ideoita saa heittää tänne suuntaan. Aurinko on mahdollisesti sulattanut omat aivonystyräni sen verran pahasti, etten saa itsenäisesti oikein mitään ajatusta vietyä loppuun asti. Ehkä pitäisi tiskata useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti