tiistai 19. huhtikuuta 2011

velhohommia

Yksi huonoista puolistani on se, että olen erittäin laiska lukemaan. Melkoisen harva kirja saa aikaan suurta innostusta ja usein jääkin sitten kirja kesken jos ylipäänsä alkuun pääsen. Tästä syystä koulunkäyntinikin on aina ollut vähän osastoa: sitä sun tätä. No mutta, tulistuin viime vuoden lopulla ja päätin että luen kaikki Potterit ennen kuin kuolen. Tänään aloitin kolmannen, taukoa tullu pidettyä oikeastaan koko kevät, kun on ollut koulujuttuja ja muita varteenotettavia tekosyitä. Tää prokkis siis näyttää taas ihan lupaavalta.. Näpit syyhyten odotan, että saan pitää suuret juhlat suuren luku-urakan päättymisen kunniaksi! (mahtavaa että puhun tästä kuin jostain gradusta... vastaava vaikeustaso meikälle ainakin)
ikkunat voisi pestä lähitulevaisuudessa, tarvii vain kahvan avaamista varten ja paremman vakuutuksen, jos sattuu putoomaan avoimesta ikkunasta... mut ai ai ai. nyt on niin kiva ulkona.

2 kommenttia:

  1. ai että, mää niin ikävöin Suomalaista Potteria. Muistin juuri että vielä on lainaamatta teiltä se vika kappale kokonaan Suomeksi :)) hitsi. Toivottavasti et oo ehtiny vielä sinne asti ku tuun takasin :D

    VastaaPoista
  2. ei pelkoa Jenni hyvä. olen aivan liian hidas ja analysoiva ja maisteleva lukija, että olisin siinä viimesessä osassa ainakaan vielä vuoteen... :))

    VastaaPoista