lauantai 9. huhtikuuta 2011

I had the blues but I shook them loose.

Olen kova innostumaan uudesta musiikista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että innostumiseni kohde läheskään aina olisi oikeasti uutta. En kuuntele radiota, enkä mitenkään suuresti seuraa uutta musiikkia. Sitäkin enemmän seikkailen internetin ihmemaassa ja etenkin Spotifyn myötä on löytyny kaikenmoista mielenkiintoista. Ajattelinkin nyt hieman höpötellä näistä uusimmista flippailuistani.

Bombay Bicycle Club on musiikkia tehnyt jo monen vuoden ajan. Itseä sykähdyttänyt aika kovasti ja toiminut ämpeekolmosen vakiokamana monta viikkoa. Olen lyriikkanarkkari ja se yhdistettynä tuon jäbän narisevaan ja vaikertavaan ulosantiin sekä mieleiseeni musiikkiin ni jes. Ollut aika pitkälle tän kevään tunnarimusiikkia. Autumn ja tuo What if, jonka linkki löytyy tuosta alempaa ovat todennäköisesti kulutettu puhki kesään mennessä.

What If


Toine mistä oon ollu aika mielissään on The Vaccines, jonka Sarah ystävällisesti esitteli minulle jonkin aikaa sitten! Tätä on vaikea selittää, mutta tätä kuunnellessa tekee mieli tanssia hitaita epätahtiin sydämensä valitun kanssa, kun muut ympärillä kreisibailaa. Nojoo. Lässyä! Vaik puhutaan post break-up seksistä ni silti tulee vallan rakkaudentäyteinen olotila. Kivan simppeliä, kesäistä ja jotenkin lapsekasta.

Post Break-Up Sex


Voi veljet, nyt on sitten mahtisettiä! Ei tarvita ku sana 'bit' ja mää oon däänsfloorilla meinaa. Ou mai. Tää on ollut osa mua jo todella kauan, mut nyt tuntuu että lähtee aivan käsistä. Eilen suunnittelin laittavani sanomalehteen ilmoituksen, jossa haen itseäni vanhempaa nintendokorejäbää.... Mielestäni aivan käyttökelpoinen ajatus. Noh, ennenkuin vallan irtoaa, niin tästä:

8 Bit Weapon – Closer (Bitpop Mix)


Dubmood – Mario Airlines - Razor1911 Keygen Edit


Johan Agebjörn – Mega Man II

Call me crazy, mut en voi mitää. Irtoon nii kovaa.

Mikäli tästä innostui, niin voi jopa kehitellä ihan omia juttujansa.. tässä linkki maailman parhaaseen asiaan, jota oon kilkutellu onneni kukkuloilla koko tän vuoden: click the squares! (pahoittelut sille, kenen blogia hyväksikäytän)
Ainii. Tuon kanssa kannattaa olla varovainen, jos on taipuvainen esim migreeniin.. valoshow on aika vaikuttava, jos klikkaa kaikki ruudut täyteen höyryyn!


Mainittava on vielä Explosions in the sky joka on saanut mut viime aikoina mm. valuttamaan muutaman vastustetun kyyneleen julkisilla paikoilla ja tuntemaan, että maailmassa ei voi olla mitään yhtä hyvää. Tästä kiitokset taitavat kuulua Peetulle, joka on pikkuhiljaa ujuttanut tätä mun tietoisuuteen ja onnistunut erikoisen tehokkaasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti