maanantai 25. helmikuuta 2013

Pikavisiitti pankkiin.

Ensimmäinen virallinen talvilomapäivä ja heräsin jo seittemän aikaan aamulla, johtuen varmaan siitä että olin vaakatasossa melkein koko sunnuntain ja innostuin katsomaan Greyn Anatomiaa alusta. Oon fiiliksissä. Noh, siinä sitten kasilta heti soitin hammashoitoaikaa ja heti neljännelläkymmenennellä kerralla pääsin jonoon saakka. Ihmeekseni sain ajan jo huomiselle suuhygienistille ja todella toivon, että se saa jotain muutoksia aikaan tähän mun aika surkeaan tilanteeseeni. Ajanvarauksesta reipastuneena päätin mennä suihkuun ja tehdä hyvää aamupalaa sekä nauttia Seattle Gracen kiemuroista.

Tein tossa pari viikkoo sitten itelleni tollasen todella masentavan to do-listin, se tuijottaa mua tylynä tossa näytön vieressä kokoajan. Ei pääse unohtumaan mitä pitäis tehdä.. No ilokseni oon saanut vetää siihen jo muutaman viivan, tänään pankkiasioinnin ja näyttöön ilmottautumisen kohdat sai viivata, tuntui erittäin hyvältä. Asia kerrallaan nääs!

No matkaan sitten lähdinkin jo hyvissä ajoin, harmikseni unohdin taas kuulokkeet kotio niin sai sitten ilahduttaa itseään puoli tuntia kuuntelemalla kun vauva itki ja joku randomnainen arvosteli lapsilleen sen vauvan äitiä. Teki mieli sanoo pari valittua, mutta nenillehän siinä olis vaan saanut. Uppouduin syvälle Candy crashin pauloihin, enkä vieläkään päässyt tota viikon verran jauhamaani kenttää läpi, hö.
Ilmahan oli ekaa kertaa sitten marraskuun kuin morsian, joten oli pakko napata muutama kuva matkalla mummun ja papan luokse. Tässä heti kärkeen tämmönen tunneli, jonka alta on tullu suhattua tuhannet kerrat nuorena likkana. Heh, huomasin vasta kun laitoin kuvat koneelle, että joku humoristi on käyny hieromassa lunta ton lasinpuhaltajan munaskuihin. Voi poloa.


Mummu tarjos mulle hernekeittoo ja limppua ja maitoo ja söin mahan pömpölleen. Tähyiltiin myös lintuja ja katteltiin kun lumet putoilee katolta. Vähän oli myös surua, kun yksi ystävä oli poistunut joukosta sitten viime näkemän. Se kyllä muakin vähän pistää surulliseksi. Terveisiä Linssiltä sinne jonnekki. :)


Iskä tuli sitten hakemaan mua pankkiin heti, kun töistä pääsi. Sen tarvi olla mukana siellä, kun tää oli mutkikkaampi homma. No hyvinhän se sitten suju, nimee kirjoteltii papereihin ja jäätelöö ostettiin. Äitiltä olin saanu Tuulianpäivälahjaksi käsirasvaa. Hauska homma. Iskälle posti oli tuonut kolmet pokat sovitukseen, ja mäkin halusin testata yhdet. Noi lähti sitten heti tilaukseen. Aika kiva veto iskältä!Iskä lähti hiihtään ja mä pötkötin hetken ja tuijottelin makkarin valaisinta. Sitten päädyin selailemaan vanhoja valokuva-albumeja ja päätinki ilahduttaa teitä muutamalla kuvalla itestäni, tietty.Tunnin päästä alkaa totta kai Iholla ja sitten on taas kaikki aistit täysiä kiinni siinä touhussa. Ennen sitä otan vielä jotain iltapalaa ja alan keksiin toivomuslistaa, että mitä kaikkia taikoja aion toivoo siltä hammashygienistilta huomenna. Sellanen oli nyt tää päivä. Ihana aurinko, tuu huomenna takas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti