tiistai 13. marraskuuta 2012

Marrrrraskuun puolikas.

Instainstabujaaa. Tavallista arkee, lenkkiä, työharjottelua, koulua, vaikeita aamuja, herkkuja, krebausta ja isänpäivänviettoo. Niitä on mahtunu viimeseen pariin viikkoon.


1 & 4. Napattu aamulenkiltä eri päivinä. Kaupunki on aika rauhallinen vielä siinä ennen seiskaa, mitä nyt pari muutakin onnetonta kuluttaa lenkkariensa pohjia. 2. Eksyin tutulle uimarannalle sunnuntaiaamuna, reissusta kirjottelinkin jo aiemmin. 3. Jäätävät aamuturvotukset on nyt muotia täälläpäin. Myöskin jäätävät aamukampaukset.


1. & 4. taas jonkunnäkösiltä aamurääkeiltä napattu Sportstrackeriin myöhemmin fiilisteltäviks. Siinä on Tampellan komee valokyltti sekä Kalevan kirkko ehkä kauneimmillaan mitä vaan voi olla.. 2. Meikä tulossa tai menossa, hississä jep. 3. Vietittiin Surinan kanssa iltaa, meni hienosti.


1. Hang the DJ tanssittaa juhlijaa. Hienosti. Vähän vaan ketuttaa, kun en vieläkään tiiä mikä se biisi on jossa sireenit pauhaa ja nimi on No Problem. Se on ongelma! 2. Harjottelupaikan ilmotustaululla on selkeä viesti, toteutuspuolessa on sitten vähän epäselvyyttä. Tänään tuli kauhee meteli, ku pelattiin muksujen kanssa Twisteriä, tais takareisi allekirjottaneella venähtää. 3. Suvun pienin devouraa kakkua isomummunsa avustuksella. Pösö tietty otteessa. 4. Tänään paistoi aurinko ja nappasin tuommosen November photo a daytä varten.


1. Pyynikiltä terveisiä... mua pisti vähän sydämestä, kun joku nuori nainen kipusi noiden rappujen alapäähän, roplasi vähän sykemittariaan ja lähti sitten painaan täysiä ylöspäin. Olis se syke kyllä kiinnostanu. 2. Reipasta juhlakansaa. 3. Matildan luona herkuteltiin. Söin kai levyllisen suklaata, että mitäs tässä. 4. Lanalta oli tullu uus video. Katsoin sitä Juhan koneelta ja nautin isosta ruudusta. 


1. Jaa nautin ilmeisesti bileistä niin paljon, että tää kuva tuli kahteen kertaan, I'm sorry! 2. Lego-hommat, movemberin kunniaks viiksekäs palomies vuorella. 3. Kaunis Matilda. 4. Uutta yllättävän herkullista teetä ostin tänään kotimatkalla.


1 & 4. Jep. Aamu-ulkoilut kyseessä. Kaupungin valot on mieleiset. Hiki virtaa, jalkoja pakottaa ja sielu lepää. 2. Hymy herkässä, mistähän johtuu..? 3. Laittautumista Kalevassa.


Hyvän mielen kuvia. Olis varmaan pitäny ottaa myös kuva ainakin Spider-pasianssin ja tetriksen peluusta niin olis tullu aika kattava tarina siitä, mitä täällä tapahtuu.
Ysiltä tulee kolmiosasen Chisu-dokumentin ensimmäinen osa AVAlta. Oon odottanut aivan herkeemättä siitä asti, kun näin mainoksen ekaa kertaa telkasta. Odotukset on siis aika korkeella, luotan kyllä hommaan.

Kovaa tsemppiä teille, huomenna on jo pikkulauantai! Kuunnelkaa lempimusiikkia ja tehkää herkkuvoileipä, jos elämä potkii otsalohkoon.

2 kommenttia: