perjantai 2. marraskuuta 2012

Halloween, jotenkin.

Mitään erikoisempaa Halloweenin juhlintaa ei tänä vuonna tapahtunut/ole luvassakaan, mutta kas vaan. On tässä sentää jotain hömpötetty siihenkin suuntaan. Nimittäin, tänään kiikuttelin koululta tilaamani porkkanakakun - jep siinä on hämähäkinseitti päällä- viimassa ja tihkusateessa kotiin hyräillen Dannyn Kesäkatua. Tavallinen perjantai....? Hississä jo kurkin paperikassin pohjalla siintävää kakkua ja mietin, että tänään tarttee totta tosiaan keittää kunnon kakkukahveet. 


Mulla on tässä jo tunnin verran ollu työ ja tuska etten iske huushollin isointa lusikkaa tohon kakkuun ja vähän "maista" sitä. Näyttää hullun hyvältä! Illalla sitten hyvässä seurassa päästään arvosteleen Amican tuotos.Viime viikonloppuna Sannin ja Matildan kanssa kävästiin makeanhimoissamme kaupasta hakemassa marjapiirakka-ainekset ja jätskiä. Palanpainikkeeksi tarjolla oli jokaisen omia mietoja juomia sekä maailman järkyttävin elokuva Orgiat hautausmaalla. En suosittele sitä kenellekään. Tunnelma oli kaikesta huolimatta hyvä, miltei hysteerinen.


 Sannikka, koskas tuut hakeen jouluvalos... me ei millään olla maltettu luopua tästä tunnelmasta.Hauskaa viikonloppua. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti