sunnuntai 19. elokuuta 2012

Minute to win it.

Viimeisestä lomaviikosta on nyt otettu kaikki irti. Hauskanpito loppui viimeyönä harmillisen lyhyeen, kun baarissa sain massiivisen allergiakohtauksen tuntemattomasta syystä. Tuli supertuskainen olo ja ainoa ajatus oli, että nyt on pakko päästä kotiin ottamaan lääkettä. Ensin urheana ajattelin, että voisin lähteä takaisin kylille jahka lääke vaikuttaa, mutta kahdesta viiteen kävin sellaista kamppailua itseäni vastaan että rupesi ahdistamaan. Mutta sanontahan kuuluu; itku pitkästä ilosta. Tässä se kyllä toteutui miltei kirjaimellisesti.

Ennen tätä tympeää tapausta ehdin kuitenkin keskiviikkona kilisteleen sangrialaseja Europassa, tanssimaan Elvistä Tummilla tunneilla, jutteleen monen vieraan ihmisen kanssa asioista joilla ei ole merkitystä, torstaina käymään Telakalla syömässä herkkuruokaa ja päätynyt vahingossa Jukka Ässän keikalle (tuskin maltan odottaa levyä!), perjantaina suhaamaan bussilla Tupun luo Lentävänniemen alottelemaan, bailaamaan Dirty Dance Summer-hengessä Klubilla ja eilen kotibiletin luokkakaverien kanssa. Aika huippua!


Tänään on Ravintolapäivä. Piti ensin ottaa siihen osaa, mutta sitten tuli pari muuttujaa. Voisi sitä kyllä yrittää vilkaista, mutta voi harmi, kun on kolea syksypäivä ja olo ei ole mikään parhain. (Sormet ristiin etten tuu kipeeks heti koulun alkajaisiks.) Toivottavasti Sannin kahvilasuunnitelmat menevät nappiin ja päivästä tulee kiva. Täällä meillä ainakin tuoksuu herkullinen porkkanakakku, toinen Sanni on ahkerasti aamupäivän mittaan leiponut.


Tosiaan. Huomenna alkaa koulu. Ihan hullua. Jännittää vähän. Pitäisi tänään syventyä ammattitaitovaatimuksiin. Ja heti jännittää taas vähemmän. Kökkö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti