torstai 16. elokuuta 2012

Kesä linssin läpi katseltuna.

Hei tiiätkö kuinka paljo hipster painaa?
INSTAGRAM ahahhahahahahaha :-------DDD

asiaan.

No enpä oo häävisti tarinoinut kesän aikana. Tämä meni niin äkkiä. Töiden ja vapaa-ajan yhteensovittaminen kävi viime vuotiseen tapaan aika raskaaksi, mutta raskaat huvit yleensä ne parhaat. Koulun piti alkaa jo maanantaina etätehtävien merkeissä, mutta eipä oo mitään kuulunut. Lähetin sitten opettajalle viestiä, että missä oikeen mennään ja alkaako se koulu ollenkaan tänä syksyny! Ihan hyvä silti, ettei vielä ainakaan alkanut. On nimittäin melko löysä olo. Oon Flow:n jälkeen lähinnä lepäillyt ja kuunnellut musiikkia. Muutaman koneellisen sain pyykkiäkin pestyä, mutta imurointi, tiskaus ja kokkaus on tuottanut kyllä suurta ponnistelua. Eilen suuri saavutukseni oli pyöräily Matildan luokse, ja vielä takasin keskustaan kyytsäillen! Uurastin myös puolet sangriakannullisesta kitusiini ja rehkin Tummilla muutaman biisin verran. Ehkäpä tänään ryhdistäydyn vihdoinkin ihan oikeesti.

Olis varmaan aika paljon kaikkea kerrottavaa, mutta en kyllä varmaan viitti ny alkaa saivarteleen. Mutta hei tässä tulee taas rykelmä kuvia ku pelkään aidosti, että menetän ne kun ulkonen kovalevyni on vanhempien luona orpona ja tää tyhmä pc tuhoilee ihan mielivaltasesti mun rakkaita kuviani. Joten nii, olkoot ne täällä sitten edes vähän enemmän tallessa ja kaikkien kesäfiilistelijöiden ilona!
Viime viikon vietin Helsingissä, siellä näytti tältä. Eli lähinnä hyviltä keikoilta. Flowssa ehdin kuuntelemaan yllättävän montaa keikkaa: Bon Iver, Yann Tiersen, Eevil Stöö, Miike Snow, Four Tet + Caribou, Black Keys, Saint Etienne, Nicolas Jaar, Ane Brun, Feist, French Films, St. Vincent ja Björk. Kyllä sydän taas hetken pumppaa iloissaan. Ja pahan hetken tullessa voin aina muistella lämmöllä Backyardin sunnuntaita, jossa oli random Suomimusabailut tyyliin Kirka kohtaa Virve Rostin. Siellä myös muutama helvetin enkeli bailais mammat riivaa, eli kaikinpuolin onnistunut homma.Pakko viel mainita, et on se Black Keyssin laulajamies aika kova sälli. Lahjakas muusikko tietty joo, mut kenties merkittävämpää on se, että meitä oli kuus muijaa siellä keikalla polvet tutisten (jos nyt lasketaan tää oma porukka) ja kaikki lateli kilpaa ylistyssanoja sen ulkosesta olemuksesta. Tätä ei nimittäin usein tapahdu. No mutta joo. Näitä on kiva sitten taas talven kylmillä muistella.


Toivonmukaa saitte selvää tästä sekamelskasta! Instagramflippaus in da haus!


2 kommenttia:

  1. :----------------------D olin nii unohtanu ton instagram-läpän, bestest! Ja pääs rupes raikaa taas Purple Rainit kun näin ton tunnelikuvan meikäst ja Sannist. Rules ok.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. instagram-läppä on best. purple rain kans. kuvien perusteel on kyl ollu tapahtumarikas kesä. ja se o jees.

      Poista