torstai 9. helmikuuta 2012

välipäivä

Nyt on kuulkaas sellainen juttu, että tämän päivän kuva saa jäädä väliin koska mulla ei ole minkäänasteista mielenkiintoa lähtee pakkaseen/rappuun kuvaamaan ovea! Säästämpä tämän kaiken huomiselle ja päräytän tuplakuvat Iittalasta niinku kodak aikanaa. Eikö oo kuitenki aika hellyyttävä ajatus, että "tältä ovelta se pikku-Suvi aikanaan lähti koulutielle..." ja näin pilasin tänki jutun! :D

Tää päivä on ollut aika kauhee... nolasin itteni töissä sanomalla yhdelle tyypille(jonka olin nähnyt jo monta kertaa työvuoron aikana) "moi...ööö...missä ne lakanat on" MOI?! saanko kysyä, mitä mun päässä liikkuu? Vastaan itse: ei mitään. Onneksi pääsen huomenna tai viimeistään lauantaina saunaan niin harmaat aivosoluni sulavat ja lähtevät taas liikkumaan hitaalla ja varmalla sammakkouintityylillään.

Kaikkea tätä piristää vähän se, että vihdosta viimein sain näyttösuunnitelman kaikkine hienouksineen eteenpäin ja toivonmukaan saan aloittaa taituruuteni osoittamisen tiistaina! Enää 11 päivää harjottelua jäljellä, JES!

Jos joku älykkään puhelimen omistava ei vielä oo päässyt jyvälle H&M-aplikaatiosta nii kannattaa ihmeessä se ladata puhelimeen. Sitten kun siihen on rekisteröityny, pelkästään meiliosotteen tarvii, ja vähä hölskyttelee puhelinta nii pamahtaa -20% alennuskuponki ruutuun! Sen voi käyttää heti tai tallentaa ja näyttää kassalla myöhemmin. Tykkäsin! Lisähömpötystä asiasta täällä.


Antakaa mulle ruokaideoita!! Oon vähä kaikelle allerginen, mutta voin aina leikata, liimata ja askarrella.

2 kommenttia:

  1. tuorepastaa + broilerii + punasta pestoo + ruokakermaa + cashewpähkinöit! supernamia!

    VastaaPoista
  2. arvostan vinkkiä! tarvii kokeilla joku päivä. oon kyllä pähkinälle allerginen, mut cashew:t on sen verta hyvii et yks puolikuolema menee nautiskellessa :D

    VastaaPoista