keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Tupareita odotellessa

Lauantaina vietämme tupaantuliaisia Rautatienkadulla. Mukavaa, että moni pääsee tulemaan. Valmisteluihin liittyvä stressi kohoaa usein huippuunsa siinä vaiheessa, kun yrittää selvittää ja sovittaa 40 ihmisen aikataulut niin, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle. Mahdotontahan se on ja kompromisseja on tehtävä.
Miksi aina on kauhean vaikea keksiä mitä tekee tarjolle? Itse allergisena ja Sannin ollessa kasvissyöjä tulee kyllä melkosia ponnistuksia tämänkin asian edessä tehtyä. Kaiken lisäksi tällä kertaa on budjetti tähtitieteellisen tiukka. Lueskelin hieman blogeja ja keskustelupalstoja ja jäi ihan hyvä mieli; eiköhän kuitenkin tunnelma ole tärkein. Hulluttelin sitten kaikilla ajatuksilla, jotka sopivat opiskelijabudjetille.. ja lähdin kyllä aika sivuraiteelle! Sain idean, että oltais tehty terästetty vesimelooni, mutta Sannin tutkailtua netistä muiden kokemuksia todettiin, ettei se ole tällä hetkellä kaikista varmin vaihtoehto. Epäonnistumismahdollisuus on liian suuri... Ehkä siis jotain vähän perinteisempää! Mennään tänään kauppaan, joten jää nähtäväksi mihin johtopäätöksiin tullaan.

Yleisön johdattelevasta pyynnöstä vähän kuvia meidän kodista. Puolustuspuheenvuorona haluaisin mainita, että ei olla oikeen vielä kokonaan asetuttu tänne. Tauluja ei oo ripustettu seinille jne... Hetki pitää haistella, että mikä tulee minnekkin ettei tarvii porata vuokrakämpän seiniä täyteen reikiä.

mun huonenäkymä mun huoneen ikkunasta

keittiössä oli taas hiukka tiskiä, joten yritin rajata sen pois :D
jokavuotiseen tapaani oon rikkonut sopimusta itseni kanssa ja käyttäny tennareita loskasäällä...


Sannin mielestä tälle pöydälle pitäis tehdä jotain.....?


näkymä olkkarista.. hyvä morsettaa Jannen kanssa :)


kirppistavaraa.. tulkaa hakee pois pilkkahintaan!

Sannin intohimo.


Hait kävi pesulla eilen...

<3


Sellaista! En uskaltanut kajota kamerani kanssa Sannin huoneeseen. Lievällä painostuksella sekin saattaa postata jotain... kannattaa yrittää!

Ihana ilma! Plus-asteet tervetuloa mun Tampereelle!!

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen tilava ja valoisa koti. Mää haluan tonne. Ja söpöt tuolit vieläkin ja haluan penkoo kirppisjutut läpi jos tullessani vielä jotain on jääny! mikä toi ketju on laatikossa? voisko siitä tehdä jotain? mää haluan sen!

  toivottavasti oli hauska ilta ja pian mulla on pileet kanssa! jee

  VastaaPoista
 2. Jenni: suurin osa kamppeista jäi myymättä elikkä täällä on mistä valita. ketju on Sannin nuoruusvuosilta! koti on vähän tyhjäntuntuinen vielä, mutta kyllä se tästä...

  hauskaa ja vaiherikasta oli! sinua tänne vain odotamme.


  Sanni: söpöt olivat myös tuomasi lahjat :)

  VastaaPoista