maanantai 29. maaliskuuta 2010

kesä tuli niin mekin

Viikonloppuumme kuului pääasiassa vilinää ja vilskettä. Saila saapui perjantai-iltana Helsingistä ja arvoimme lähtöä Lapkon keikalle. Lopulta jätimme väliin, mikä osottautui hyväksi valinnaksi nimittäin lauantain Earth Hour sekä kesäaikaan siirtyminen todella ottivat veronsa.



Näytimme vielä ennen lähtöä hyvin viehkeiltä. Meillä oli siis kahdet juhlat edessä, kaveripariskunnan tuparit ja kotibileet teemalla kesä tulee. Oli aika kivaa tutkia puoliksi unohtuneita kesäsempiä vaatteita, jotka on ollu tosi piilossa viimekuukaudet. Harmikseni sain todeta, että on tullut taas hankittua tota vararavintoa hieman enemmän kuin olisi tarvinnut. No onneksi tässä on tiukka kuuri menossa, että ehkä sujahtelen niihin hiukka kireiksi käyneisiin vaatteisiin taas kun helteet tulevat.

Kesäinen tunnelma yllätti ainakin allerkirjoittaneen. Alkumaljat olivat sokerireunaisia ja sinisiä ja tarjolla oli ihanaa ananasta ja vesimeloonia ja hetken aikaa keskellä karua kevättä sai nauttia tropiikista. Aivan mahtavat juhlat. Kiitos järjestäjille!

Illan kuvasato oli laaja ja sitäkin mairittelevampi. Tässä parhaimmistoa (pahimmistoa?).
ps. huom meikän mahtavat flamingo-korvikset






Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti