maanantai 9. tammikuuta 2012

osa 2

Pian Jennillä juhlitun illan jälkeen mulle iski vähän sellainen kesän päättymisen ahdistus. Tuntui aika kurjalta. Syksyyn mahtui sellainen tunnetasollinen mullistus, että ensimmäistä kertaa tiesin mitä tarkoittaa kun sydän todella särkyy. Kaikki fiilikset totaalisesta surusta ja huutoitkusta aina vihaan ja katkeruuteen tuli koettua. Niissä fiiliksissä velloin pitkään aika voimakkaasti, mutta koulu piti mut järjissään ja olenhan loppupeleissä melkosen kova luu. Opeteltiin pistämistä ja laskettiin hurjat määrät lääkelaskuja. Tutoroimpa vähän Hannaakin, mikä sinällään on jo mainitsemisen arvoista. Sain lempinimen natsi-Suvi, mutta ehken kuitenkaan ollut niin kamala. Kaikki päästiin kursseista läpi ja suurimmat stressitilat sai laukaistua sen myötä.


Syyskuussa
vietettiin Sannin 23v synttäreitä ja käytiin likkojen kanssa Miamissa syömässä. Synttärisankari sai muun muassa tollasta pahan näköstä juustokakkua tollasilla karhunvatukoita, joita en mm. yhtään himoitse....

Kuun puolessa välissä löysin itseni eksymästä Helsingissä Playgroundiin, jossa Skins Partyt oli täydessä käynnissä. Yksi vuoden hauskimmista illoista otti paikkansa, kun Tupun ja Sailan kanssa laitettiin reivikengät pyörimään. Enkä tuu koskaan unohtaan Tuulia "are you talkin to me cause i'm hot as hell" Virtasen kuvia, jotka otin loppukesästä hommaamallani rakkaalla lelulla HTC:llä.Lokakuussa
vietettiin vaimojen kesken tortilla-iltaa, pelattiin Buzz-tietovisaa ja kirottiin vähän miehiä. Aktiviteetteja, joita voin suositella kaikille tytöille. Miksei pojillekkin.


Sannin kanssa käytiin Arboretumissa teellä, kylmä oli mutta muuten rentouttavaa.


Marraskuussa
vietettiin muun muassa Jalmarin hautajaisia, jotka eivät olleet alkuunkaan niin surumieliset juhlat mitä äkkiseltään saattaisi luulla.
Marraskuu jäi mieleen raskaasta koulutahdista, joka sai elämän lähinnä kulkemaan kaavaa uni-koulu-koti-lukemista/töitä-uni ja se otti veronsa. Aika paljon tuijottelin sarjoja ja odottelin, että helpottaa. Ja kyllähän se sitten jossain vaiheessa helpottikin.

Joulukuussa
Ansku tuli kylään. Kierreltiin kauppoja, käytiin syömässä Panchossa ja leffassa kattelemassa New Year's Eve. Sunnuntain ratoksi tenttasin riparijuttuja Anskulta (miten se voi olla jo sen ikänen...) ja pötköteltiin sohvalla ja oli vaan kiva olla.


Pikkujoulua vietettiin Hetan luona kosteissa merkeissä. Naapuritkaan eivät tainneet säästyä edes meikäläisen sulosoinnuilta, kun laulettiin Singstaria ja syötiin ihania herkkuja.


ahahhaha näitä kuvia <3 näkisittepä loput..
Heti pikkujoulujen jälkeen ryhdistäydyin rankan bailuyön jälkeen ja lähdettiin Sannin kanssa Parolaan juhlistamaan Sailan hienoa saavutusta, sosionomiksi valmistumista. Illan pimetessä juhlinta siirtyi Tampereella.

Ennen jouluaattoa tein vähän töitä ja sitten kiiruhdinkin Iittalaan joulun viettoon ja rauhoittumaan. Aika meni rattoisasti; lähinnä syöden, saunoen ja höpötellen. Hautausmaalla oli kaunista ja jotenkin uudella tavalla koskettavaa. Asiat on muuttuneet jotenkin läheisemmiksi, kun on tuntenut ihmiset, jotka maahan on laskettu. Joulupukki oli myös mieleinen, vaikkakin perin ruma tänä vuonna. Niin, ja jouluna hurahdin uudestaan Gossip Girliin.


Iskästä ei oo kuvaa, kun se kuitenki sanois mua evoks, jos pistäsin. PS. bataattilaatikko on iha älyttömän hyvää, mutta vuoden tauko tehnee hyvää.

Uutena vuotena karisteltiin menneen vuoden surkeudet ja oltiin innokkaita tulevasta vuodesta. Mukaan mahtui myös rivoa Spice Girls-tanssia ja liian monia alkoholiannoksia.
Uutena vuotena mulle iski vähän suru puseroon, mutta illan mittaan ahaa-elämys valtasi mut päästä varpaisiin. Mulla on älyttömän ihania ystäviä kaikkine draamoineen ja vaiheiluineen. Ootte mulle tärkeitä, vaikkei sitä usein tuu kuulutettuakaan. Te teitte tästä vuodesta tapahtumarikkaan. Nyyh, oon vähä nössö.
Tämmöstä kaikkea. Mulla on uskoa vuoteen 2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti