keskiviikko 31. elokuuta 2011

syksy

Syksyhommat ovat alkaneet. On koulua ja lomat lusittu. Janne lähti tänään ja nyt jo tuntuu hieman oudolta. Tuntuu muutenkin melko ikävältä. Mutta on kivojakin juttuja! Kävin tänään pitkästä aikaa kampaajalla ja oon aivan tyytyväinen tukkaani vaikkei se varmaan ulkopuolisen silmään hirveesti eroo aiemmasta. Omatekoinen ajanruntelema liukuvärjäys-efekti on nyt tiessään ja latvat voivat hyvin. Kivaa oli myös koulussa, kun sain maata sairaalasängyssä tutimassa ja kaverit käänteli mua eri asentoihin. Tiesin myös kerran oikean vastauksen opettajan kysymykseen! Koulun jälkeen olin kuntosalilla ja siellä oli hauskaa myös, kun oli muutama ensikertalainen ja yksi liike muistutti enemmän pieleenmennyttä synnytystä kuin takareisiin tehoavaa lihaskuntoliikettä. Koska rasvan määrä on oltava mun kohdallani aina vakio, kävelin suorinta tietä salilta Heseen ja nappasin mukaani kana-aterian ja voi elämä se ei oo varmaa koskaan maistunu yhtä hyvältä kuin tänään!

Vähä kismittää ku mun hieno Manhattan-kuvani ei pysy seinällä teipin voimin... pojat ehdotti sinitarraa, mutta oon vähän skeptinen senkin suhteen.

Saila ehdotti vaatekaapinoven pussailua. Ainii siivosin senkin kun piti lukee kokeeseen! Tarvisin ehdottomasti lukioaikasia koeviikkoja huushollin ylläpitoa varten.
Onnellinen olen syksyn mukanaan tuomasta uudesta musiikista. Erityisen odotettu oli BBC:n uusi levy ja kyllä potkii - meikäläistä suoraa sinne missä kipu on.
Bombay Bicyle Club - Bad Timing

ja pakko myös myöntää, että oon ihan sydänjuuriani myöten rakastunu Chisuun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti