perjantai 27. helmikuuta 2009

Pitäisikö muoti blokata?

Olen käynyt hyvin mielenkiintoisia keskusteluja muotiblogeista. Ne todella herättävät monenlaisia tuntemuksia tovereissani. Anonyymien henkilöiden suusta on päässyt seuraavanlaisia kommentteja aiheeseen liittyen:

"Siis mitä se niinku tarkottaa, et siis blokataakse muoti jotenki..et pitää olla epämuotii?"
"Mä niin vihaan niitä rumabetty-laseja, siis ne on niin rumia!"
"Vittu se on niin vammasta touhua! Onkse sit nii hienoo ku löytää jonku vitun ruman vaatteen kahellakytäsentillä kirppikselt? Onkse sit muotii?!"
"Kuka haluu myydä ittensä?
"
":D"

Kyllä siinä itekkin alkoi jo miettiä, että onko tässä touhussa nyt sitten mitään järkeä. Jos vaikkapa ajatellaan nuoria naisia, jotka kokevat tekevänsä korvaamatonta kenttätyötä, jotain valtavirrasta poikkeavaa, tarkkaillessaan ihmisten pukeutumistyylejä kaupungilla... niin voisin väittää, että tätä tarkkailua harrastaa lähes sama prosentti, joka tarkastaa kanssashoppaajien perseet ohimennen. Ei siis kovin uniikkia!

Noh, uskon yhä vakaasti ideani toimivuuteen sekä siihen, etten lähde luovimaan yhtä syviin ja pantterikuvioisiin uggien muotoisiin, hajuisiin ja makuisiin vesiin kuin toiset meistä. (Sen enempää solvaamatta ketään!)

Eilen suuntasimme Sannin ja Tuulian kanssa Helsinkiin Bloc Partyn keikalle sekä after partyille. Tässä muutama näyte valmistautumisesta, illasta ja muista minulle mieluisista asioista:



Ekassa kuvassa elikkäs ylimpänä vasemmalla keikkavaatetukseni elikkäs iha vaan perus t-paita ja housut-linjan ratkasu. Supa Electric-Suppa -paita lähti kyllä päältä noin ekan biisin jälkeen ja tanssin sitten ylpeenä MUODOISTANI topissa. (Ei muuten ehkä ihan paras kuvakulma meikälle.) Alemmassa pärstäkuvassa koitin tuoda vähän esille kerrassaan mahtavaa luomivärin sävyä sekä lyhempää hiuspuoliskoani. Näyttää muuten tossa ihan kivalta mun mielestä. Jos riittäis rohkeus nii vois toisenkin puolen pätkästä tuommoseks. Särpäkkeet pöydällä ovat: Raamattu, josta luin erään BP-kappaleen sanoituksista huomaamani pätkän sekä tuplasti tuplat elikkä meikän ja Tupun lippu ja kaksi nauttimaani enerkiajuomaa, jotka kumosin Sannia odotellessa. Kolmas lähti mukaan Helsinkiin. Alimmassa kuvassa siis Sannin lempijuoma Jaffa sekä inhokki; muutamankymmenen sentin energiakura.



Matkalla pommitin Tuuliaa kameran kanssa ja sain mainion posen irti. Ystävällisesti päälle oli puettu meikän kanariantuliainen, harmaa villaneule, joka on kyllä mielestäni kuin valettu. Ja ah, mitkä huulipunat ja pinkit klitterieyelinerit! Sannin takki on ihana, vaikka väittääkin sitä resuiseks. Ja toi korvapuusti oli myös tosi ihana...




Meikä kyllä lämpee tolle Sannin kukkakuosilla varustetulle tunikalle. Ja nyt vasta tajusin että näin ton vyön ekaa kertaa. Kiva asu ja toi rusetti on nii söpö. Oikein Sannin näköstä. Kuten Sanni, myös minä strippasin keikan jälkeen jäähallin parkkiksella kuivaa vaatetta päälle. Ehkä tylyin osa asua oli Sannilta saamani synttärilahjapaita. Tupulla oli ihana cow girl-henkinen toppi ja huikee fiilis. Seuraavana aamuna toteutin öiset uhkaukseni ja otin Rubik-paidasta kuvan, kun se on vaa nii kolee! Keltanen toimii. Etualalla Sannin upee laukku, jolla on kipee vintage-arvo sekä suutarityön kädenjälki. Tukekaa suutareita!


Mulla oli käsittämättömän kiva torstai ja mukava perjantai! Toivottavasti tästä sillisalaatista saa jotain irti. Edes fiiliksen!

p.s. huomenna saattaa olla extraspessumegaiso kenkäylläri luvassa ;)

3 kommenttia:

  1. Se rusetti on muuten ihka oikeaa NAHKAA ;D

    VastaaPoista
  2. jee nyt noi kuvatki aukes! mut siis tääh o koleeta.
    paljo kivempaa katella tälläsii ku jotai "ostin kolme parii sukkii ja täs niide kuva kolmest eri kuvakulmast" :-----)

    VastaaPoista
  3. siks en ostanukkaa eile henkkamaukan osta 3 saat halvimman puoleehintaa-meiningeist sukkii.........

    VastaaPoista